Beauty Awards 2021: a Nu Skin nevezettjei

2021. április 06.
Elindult a Garmin × Marie Claire Hungary Beauty Awards olvasói szavazás! Nézd meg a jelölteket és döntsd el te, hogy kik legyenek az év szépségtermékei – alább bemutatjuk a Nu Skin nevezettjeit.

Nu Skin Epoch Yin and Yang Mask

Nu Skin Epoch Ying and Yang Mask
Szánj magadra egy kis időt, engedd szabadjára az elméd, és pihenj, miközben ez a különleges maszk méregteleníti és táplálja az arcbőrödet a belülről sugárzó, ragyogó megjelenésért és a külső-belső egyensúly megteremtéséért. Nyugtatja, puhítja és kiegyensúlyozza a bőrt az egészségesebb, megjelenésért
A BŐRÁPOLÁS, arcmaszk kategóriában lehet rá szavazni.

Nu Skin ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum

Nu Skin ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum
Kifejezetten az ageLOC Galvanic Spával együtt használatos, különleges formulát tartalmazó szérum. Kulcsfontosságú összetevői révén új élettel tölti fel a hajat. Nem kell leöblíteni, és zsíros látszatot sem hagy maga után. Napról napra erősíti a fejbőrt, vastaggá és egészségesebbé teszi a hajszálakat
A HAJÁPOLÁS, hajápoló kategóriában lehet rá szavazni.

Nu Skin Celltrex Always Right Recovery Serum

Nu Skin Celltrex Always Right Recovery Serum
Pillekönnyű, gyorsan felszívódó formulája az intelligens HydraFlex Blend keverékkel készült, mely a nap folyamán mindig a bőr igényének megfelelő nedvességgel szolgál. A bioadaptív növényi összetevők segítenek védelmet biztosítani a mindennapi stressz tényezők ellen.
A BŐRÁPOLÁS, szérum kategóriában lehet rá szavazni.

Nu Skin ageLOC LumiSpa IdealEyes

Nu Skin ageLOC Tru Face Ideal Eyes
Frissítsd és élénkítsd a szemkörnyék bőrét a LumiSpa család tagjaival! A ragyogásfokozó krém kifejezetten az ageLOC LumiSpa Accent fejjel való közös munkára született. Együttes erővel csökkentik a szem alatti karikákat és puffadtságot, miközben feszesítik a bőrt, és láthatóan megemelik a szemhéjat.
A BŐRÁPOLÁS, szemránckrém kategóriában lehet rá szavazni.

Nu Skin 180 AHA Facial Peel and Neutralizer

Nu Skin 180 AHA Facial Peel and Neutralizer
Viszlát, fakó, megöregedett bőr – helló, simább és fiatalosabb megjelenésű bőr! Elősegíti a fiatalos sejtmegújulást. Stimulálja a kollagéntermelést, melynek eredményeképpen láthatóan halványodnak a barázdák és a ráncok. Elősegíti a durva bőr állagának újjáalakítását.
A BŐRÁPOLÁS, hámlasztó kategóriában lehet rá szavazni.

Nu Skin Nutricentials Day Dream Protective Lotion

Nu Skin Nutricentials Day Dream Protective Lotion
A pillekönnyű nappali hidratáló krém 30 faktorszámú fényvédelemmel óvja a bőrt az UVB-sugárzással szemben. A bioadaptív növényi összetevőkből álló keverék segít, hogy bőr képesebb legyen alkalmazkodni a stresszhez, a szennyezett légkörhöz és az oxidatív stresszhez.
A BŐRÁPOLÁS, fényvédő arckrém kategóriában lehet rá szavazni.

A szavazó felület elérhető itt!

Promóció