Otthoni high-tech bőrápolás a ragyogó, kontúros megjelenésért

2021. április 14.
Ne rejtegesd tovább a bőrödet, élvezd a jó időt magabiztosan, tündökölve a kedvenc ruháidban!

Végre itt a tavasz, elővehetjük a szekrényből kedvenc shortjainkat és a rövidebb ruhákat. Előfordulhat, hogy nem vagy teljesen elégedett a bőröd állapotával? A nem megfelelő életmód, például a helytelen táplálkozás, környezeti hatások, valamint a stressz, de sajnos akár a genetikánk is befolyásolhatja, mennyire sima és feszes tónusú a bőrünk a “kényes” területeken, mint a combok, felkar, has. Az itt található a bőr megereszkedik, petyhüdtebb lehet és megjelenik sok nő rémálma, a narancsbőr.

Hozd formába magad a közelgő nyári szezonra az ageLOC®Galvanic Body Trio segítségével, ami otthonodba hozza a testápolás jövőjét.

Nu Skin

A Nu Skin egyedülálló ageLOC® tudománya az öregedés forrását veszi célba és a fiatalos megjelenésű bőr elérését célozza a bőröregedés látható jeleinek csökkentése által.

A könnyű használat érdekében ergonomikusan kifejlesztett ageLOC® Body Spa készülék pulzáló galván technológiájával és szabadalmazott kezelőfelületével az ageLOC® Body Shaping Gellel használva többszörös mennyiségű ageLOC® összetevőt juttat a bőrbe. Ez a különleges páros a bőröregedés látható jeleit célba véve csökkenti a narancsbőr megjelenését és lágyítja a bőrt egy karcsúbb, tónusosabb külső érdekében. Ez az öregedésgátló testápoló készülék önszabályozó galvánárammal, háttérvilágítással ellátott kijelzővel és hangjelzéssel rendelkezik, így otthon is kényelmesen használható. Könnyen használható, mindössze néhány gombnyomással programozható és már kezdheted is! Naponta egyszer, heti három alkalommal végezd el a kezelést.

Nu Skin

A legjobb eredményekért ne csak a használatot követően, de mindennap reggel és este a kezelt területeken alkalmazd az ageLOC® Dermatic Effects feszesítő testápolót. Klinikai kutatások bizonyítják, hogy 12 hét használatot követően a fogyasztók 82%-a számolt be feszesebb combokról, 57% a hasi bőr megjelenését érintő javulást észlelt magán, míg a fogyasztók 54%-a számolt be a felkar bőrének megjelenését érintő javulásáról*

Ezek a számok igazán meggyőzőek, nem is csoda hogy a Nu Skin a világ 1. számú otthoni szépségápolási eszközrendszer-márkájának választották meg négy egymást követő évben.**
Ne rejtegesd tovább bőrödet, élvezd a jó időt magabiztosan, tündökölve kedvenc ruháidban!

*Az eredmények egy független professzionális in vivo fogyasztói felmérésből származnak, amelyben 12 héten keresztül 30, 18 és 60 év közötti női alany vett részt. Az alanyok heti három alkalommal, öt percen keresztül használták az ageLOC Body Shaping Gelt az ageLOCGalvanic Body Spa készülékkel combjaikon, hasukon, fenekükön, valamint felkarjaikon. Az ageLOC Dermatic Effects feszesítő testápolót napi két alkalommal használták. A tizenkét hetes felmérés értékelését klinikai osztályozással, önértékeléssel, mérőműszerek használatával(ahol releváns) és a tanulmány megkezdése előtt, az első héten, a negyedik héten, a nyolcadik héten és végül a tizenkettedik héten digitális fényképezés bevonásával végezték.
** Forrás: Euromonitor International Ltd; kiskereskedelmi érték kiskereskedelmi eladási ár (Retail Value RSP) alapján; összes csatorna; 2017 és 2020 között. Tartalmazza az otthoni bőrápolási eszközöket, melyek kizárólagosan ugyanennek a márkának a helyileg alkalmazott termékeivel együtt kerültek kiegészítésre. Az Euromonitor egyedi kutatási módszertana alapján, 2020. január-március. Tartalmazza a Passport adatbázisban meghatározott elektromos arctisztítókat; nem tartalmaz hajápolókat, szőrtelenítőket, borotvákat, vagy szájhigiéniai készülékeket.

(Promóció)

Olvasd el ezt is!