Beauty Awards 2021: a Vintage Beauty nevezettjei

2021. április 06.
Elindult a Garmin × Marie Claire Hungary Beauty Awards olvasói szavazás! Nézd meg a jelölteket és döntsd el te, hogy kik legyenek az év szépségtermékei – alább bemutatjuk a Vintage Beauty nevezettjeit.

Vintage Beauty Bőrápoló Szappan

Vintage Beauty Bőrápoló Szappan
Bőrápoló szappanunk különlegesen magas E-vitamin tartalmát a bőrnyugtató hatású mákolaj, hidratáló és bőrpuhító tulajdonságait az olívaolaj, magas cink tartalmát pedig a kecsketej és joghurt adja! Nemcsak alaposan tisztít, de lágy habjával és édes narancs illatával igazi bőrápolási élményt nyújt.
A TESTÁPOLÁS, fürdőtermék kategóriában lehet rá szavazni.

Vintage Beauty Bőregységesítő Arcmaszk

Vintage Beauty Bőregységesítő Arcmaszk
5 funkciós bőregységesítő hatású maszk, mely pórusösszehúzó, tisztító, pigmentfolt halványító, nyugtató, radírozó-koptató hatásával kiváló előkészítése a bőr további táplálásának. Tisztátalan, érdes felhámú bőrök stratégiai, egy lépéses segítője, a pórusösszehúzás és nyugtatás nagy szakértője.
A GO GREEN, bio- és/vagy natúr arcápoló kategóriában lehet rá szavazni.

Vintage Beauty Bőrradír arcra és testre

Vintage Beauty Bőrradír arcra és testre
Mandula-, sárgabarack- és napraforgómag olaj tartalmú, arcra és testre egyaránt használható bőrradír, mely növényi forrásból származó dörzsanyagával kíméletesen tisztítja és koptatja a bőrt. Használata – az elhalt szarusejtek eltávolításán keresztül – növeli a bőr felszívóképességét.
A GO GREEN, természetes kozmetikum kategóriában lehet rá szavazni.

Vintage Beauty Napvédő krém – SPF 50

Vintage Beauty Napvédő krém - SPF 50
A legextrémebb erősségű UVA és UVB sugárzás ellen is maximális védelmet biztosító 50 faktoros, gyors felszívódású, illatmentes napvédő krém. A másfél évig tesztelt transzparens fényvédő nem hagy olajfényt, második bőrként viselkedve még a legérzékenyebb bőrt is hatékonyan védi a napégés ellen.
A BŐRÁPOLÁS, naptej kategóriában lehet rá szavazni.

Vel Gaaf Africa Mask

Vel Gaaf Africa Mask
Az Africa Mask új és természetes hatóanyaggal készül, azonnali hatást fejt ki a ráncok csökkentésében, világosítja a pigment hibákat, érintésre a bőr simábbnak és bársonyosnak tűnik. A bőr biológiai órájára hat, ezért a bőr jóval a maszk alkalmazása után is megtartja az új sajátosságait.
A BŐRÁPOLÁS, arcmaszk kategóriában lehet rá szavazni.

A szavazó felület elérhető itt!

Promóció


Kapcsolódó