Beauty Shortlist Awards 2020: tarolt a magyar szépségmárka

2020. március 16.
A Beauty Shortlist Awards szívmelengető hazai sikereket hozott idén. A globális szépségversenyen a magyar Vintage Beauty négy termékével is kiváló helyezést ért el három kategóriában.

A versenyen elért siker, és persze maga a verseny is nagy szó. Hogy miért? Ez a nemzetközi platform ugyanis már 10 éve az egyik legmegbízhatóbb, leghitelesebb a területen, az itt kiosztott szakmai elismeréseknek pedig tényleg nagy ereje van a kozmetikai világban.

A 2017 óta globális versenyre a világ számos pontjáról érkeznek a benevezett szépségtermékek, hogy megmérettessék magukat a legjobbak között. Egyébként magát a Beauty Shortlist Awards versenyt Fiona Klonarides újságíró alapította, akit 2019-ben a világ 10 legfontosabb natúrkozmetikai egyénisége közé választottak.
Összesen 20 szépségipari szakember (brit, amerikai és ausztrál) bírálja el a beküldött kozmetikumokat. A verseny példaértékűen tiszta, 100%-ban független díjakkal, a hitelesség érdekében nem fogadnak szponzorokat és nincs reklámbevétel sem.

Olvastad már?

Magyar siker

Az idei megmérettetésben óriási sikert elért magyar induló, a Vintage Beauty versenyző kozmetikumai az alábbi kategóriákban kaptak kiemelkedő elismerést és a győzteseknek járó logó használati jogát:

BEST FACE MASK – MATURE SKIN (A legjobb érett bőrt ápoló maszk) kategóriában 1. helyezett lett a Vintage Beauty Maszk érett, vízhiányos bőrre.

THE EDITOR’S CHOICE (A szépségszerkesztők választása) kategóriában szintén díjazott a Vintage Beauty Arclemosó krém.

COMMENDED AWARD (Elismerésben részesült) kategóriában a Vintage Beauty Bio Tápláló krém és a Vintage Beauty Maszk gyulladt bőrre is sikert aratott.


Fotó: Getty Images, Marie Claire-Archívum

Olvass tovább!


Kapcsolódó