Beauty Awards 2021: az Yves Rocher nevezettjei

2021. április 06.
Elindult a Garmin × Marie Claire Hungary Beauty Awards olvasói szavazás! Nézd meg a jelölteket és döntsd el te, hogy kik legyenek az év szépségtermékei – alább bemutatjuk az Yves Rocher nevezettjeit.

Yves Rocher Metamorphose intenzív szempillaspirál

Yves Rocher Metamorphose intenzív szempillaspirál
Extrém volumen, göndör, hosszú szempillák. Akár 88% -ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz: gazdag tápláló ricinusolajban és búzavirágvízben, amely kíméletes az érzékeny szemek és a kontaktlencse viselők számára. Természetes fekete színe intenzív a benne lévő botanikai szénnek köszönhetően.
A SMINK, szempillaspirál kategóriában lehet rá szavazni.

Yves Rocher Kétfázisú regeneráló éjszakai szérum

Yves Rocher Kétfázisú regeneráló éjszakai szérum
A prémium Anti-Age Global termékcsaládban található lila rügynektár segít eltávolítani bőrünkből a káros sejteket, újraindítja a természetes sejtaktivitást és segíti a sejtmegújulást. Eltünteti az öregedés jeleit a bőr felszínén és a mély rétegekben.
A BŐRÁPOLÁS szérum kategóriában lehet rá szavazni.

Yves Rocher Növényi testradír barackmaggal

Yves Rocher Növényi testradír barackmaggal
Hatékonyan távolítja el az elszarusodott felszíni hámsejteket. Krémes állagának köszönhetően a bőr visszanyeri természetes puhaságát. A sárgabarackmag por nemcsak hidratál, hanem antioxidánsokban gazdag, regenerálja a bőrt és A, B és E vitamint tartalmaz. 100%-ban növényi eredetű hámlasztó szemcsék.
A TESTÁPOLÁS testápoló kategóriában lehet rá szavazni.

Yves Rocher Tusfürdő koncentrátum – Málna

Yves Rocher Tusfürdő koncentrátum – Málna
100%-ban növényi eredetű lemosó alap, 97% -ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Tartósítószer-mentes. Biológiailag könnyen lebomló formula, újrahasznosítható flakon. Úttörő innováció! A tusfürdő 4x koncentráltabb, ezért egy mogyoró méretű mennyiség is elegendő 1 használathoz.
A GO GREEN legzöldebb csomagolás kategóriában lehet rá szavazni.

Yves Rocher Ragyogást adó sampon koncentrátum

Yves Rocher Ragyogást adó sampon koncentrátum
Innovatív formulájának köszönhetően a 100 ml-es kiszerelésével 30 hajmosásra elegendő. 98% természetes eredetű összetevők, 0% tartósítószer, szilikon, parabén és színezék, növényi eredetű lemosó alap, biológiailag könnyen lebomló formula. Környezettudatos tubus, mely újrahasznosítható.
A GO GREEN bio- és/vagy natúr hajápoló kategóriában lehet rá szavazni.

Yves Rocher Univerzális növényi balzsam

Yves Rocher Univerzális növényi balzsam
Krémes, szilikonmentes balzsam, a természetesen puha hajért, ellenállhatatlan illattal! A benne található jojoba olaj táplálja és ápolja a hajat, intenzíven gondoskodik hajszálakról, ellátja őket a megfelelő tápanyagokkal, miközben intenzíven regenerál és javítja a hajszerkezetet.
A HAJÁPOLÁS, hajápoló kategóriában lehet rá szavazni.

Yves Rocher Mon Rouge – Eau de Parfum

Yves Rocher Mon Rouge - Eau de Parfum
Ez a parfüm szerelmes levél önmagunkhoz – azon nők számára, akik szeretik és tisztelik önmagukat és szeretetükkel beragyogják a körülöttük lévő világot. Az érzéki virágok tónusai, a karakteres pacsuli, a merészen savanyú feketeribizli és az édeskés szilva kombinációja teszi ellenállhatatlanná.
A PARFÜMÖK félszelektív női parfüm kategóriában lehet rá szavazni.

A szavazó felület elérhető itt!

Promóció