Íme a Zöld a tányérom kihívásunk nyertesei!

2021. április 21.
Zöld a tányérom kihívásunk a végéhez ért. Kíváncsiak voltunk, nektek mi kerül a tányérotokra, amikor növényi alapú ételeket készítetek. Az ötletes fotók közül a zsűri kiválasztotta a 3 nyertest.

Lezárult Zöld a tányérom kihívásunk, amelyet az Upfielddel, a Rama és Flóra margarinok forgalmazójával közösen szerveztünk. A kihívás során azt kértük tőletek, hogy készítsétek el kedvenc növényi alapú ételeiteket margarin felhasználásával, és posztoljátok a húsmentes finomságokról készült fotót az Instagramon #margarinatanyeron #zoldtanyer #novenyitanyer hashtaggel. A sok színes és kreatív recepttel egyértelműen bebizonyítottátok, hogy a margarin nemcsak egy természetes és fenntartható növényi alternatíva, de egyben egy rendkívül változatosan felhasználható alapanyag, aminek a szendvicseken és a süteményeken túl a serpenyőben, a krémekben és a pürékben is ott a helye.

A zsűri kiválasztotta a 3 nyertest, akik egy-egy izgalmas ökocsomagot vehetnek át tőlünk.

A csomagok tartalma:
Shamo bags  Ederlezi | frissentartó péksüteményes zsák
Shamo bags ZEROheroes kezdőcsomag
Shamo bags átlátszó hálós bevásárlózsák csomag
Felelős Gasztrohős Textilszalvéták gasztrohősöknek
Felelős Gasztrohős Tesócsomag: Sülve-Főve receptkönyv és Zöldülő Naptár
Harriet Dyer Mondj nemet a műanyagra! című könyve (Animus)
Nature Brand Bambusz vágódeszka és bambusz-szilikon konyhai eszköz szett

Gratulálunk a nyerteseknek!

@koretesflanc, @ecolavegan, @evelin.kamaras

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Evelin Kamarás (@evelin.kamaras) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@ecolavegan által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

köret & flanc (@koretesflanc) által megosztott bejegyzés

 

A kihívást támogatta az

forgalmazója.

Hallgasd meg a témában készült Insta Live beszélgetésünket is!