Egyedülálló show-val debütált a Modivo és az ecipo.hu

2021. május 03.
Supervision Fashion Show: összeállt a Modivo és az ecipo.hu, hogy egy lélegzetelállító online divatbemutatón lerántsa a leplet az idei tavaszi–nyári szezon legizgalmasabb trendjeiről.

A széles portfólióval rendelkező webshop és társmárkája által közösen szervezett divatbemutató a szezon legújabb trendjeit, legdivatosabb ruháit mutatja be – kezdve a high fashion stílusú ruhadaraboktól egészen a kényelmes, szabadidős és modern, üzleti, alkalmi szettekig.

Modivo & ecipo.hu

Monika Jagaciak

A bemutatón olyan jól ismert márkák sorakoztak fel, mint a Converse, a Guess, a New Balance, a Liu Jo, a John Richmond, a Rage Age, és olyan nemzetközi divatmagazinok top stylistjainak mutatták be kreációikat, mint a Vogue, az Elle, a Glamour, valamint a Cosmopolitan. A show egyik nagykövete Monika Jagaciak modell volt.

Modivo & ecipo.hu

Sandra Kubicka Liu Jo ruhában

A Modivo & ecipo.hu Supervision divatbemutató díszletét a természeti erők motívumai, a szél és a víz adták, melyeket izgalmas digitális technikával keltettek életre. A modern technológia lehetővé tette, hogy a divatmárkák egy esztétikai utazásra vigyék a nézőt: tengeri felvételek, nagy hullámok, csillogó homok és megannyi izgalmas tájképek fokozták az élményt.

Modivo & ecipo.hu

Anna Markowska Iceberg ruhában

A te stílusod, a te választásod!

A Modivo és az ecipo.hu kollekcióinak fő irányvonalait a monokróm total look, a divatos bézs árnyalatok, a boho részletek, és az eklektikus ’80-as és ’90-es évek stíluselemei adták, amiket kényelmes és stílusos szabásmintákkal ötvöztek.

  • High fashion: A monokróm megjelenéseket főleg pasztellárnyalatokban, például kék, rózsaszín és bézs színben mutatták be. Az egyszínű öltöny nehéz szandálokkal kiegészítve a szezon egyik különleges ajánlata, csakúgy, mint a sportos változatú bézs megjelenés: a világos nadrág és a felső egységességét magas csizmával és streetwear vödörsapkával törték meg. Kék, álló galléros ruha, rengeteg fodor, fonott kosárral kiegészítve, és bőrelemekkel megtörve: az öv és a lapos szandál tökéletes ajánlat tavaszra és nyárra.
  • Divat és kényelem: Az athleisure stílus a sportos elegancia divatos formája, amely bevezeti a többfunkciós divatot a mindennapjainkba. A sportelemek hétköznapi vagy akár elegáns ötvözése nem újdonság a divat világában. A nők egy ideje sneakerekkel, trikókkal vagy épp nadrágokkal kombinálják szettjeiket, hogy a stílus mellett a kényelemről se kelljen lemondaniuk. Ez fordítva is működik: divatos athleisure megjelenést lehet létrehozni az alkalmi ruhák és a sportruhák párosításával. Az összeállításokból természetesen a sneakerek, a leggingsek és a baseballsapkák sem hiányozhattak.
  • Business casual: Mivel a professzionális és a hétköznapi stílusok közötti egyensúlyt megtalálni nem mindig egyszerű, a show az üzleti alkalmi stílus modern változatának megjelenéseit is bemutatta.

Kattints a fotóra, és nézd meg a galériát!

9 fotó megtekintése

A divatbemutatót a Modivo oldalán tudod megnézni!

Promóció

Olvasd el ezt is!