Ragyogó rúzs nyárra? Itt a Chanel Rouge Coco Bloom

2021. május 19.
Coco Chanel, a fantasztikus divat, a csodás parfümök, a különleges sminkkollekciók megálmodója mondta ezt, így neki tényleg elhihetjük. Rendkívüli üzletasszony volt, aki inspirációt adhat ma is minden nőnek.

A Chanel divatház alapítója, ismerte a női nem fegyvereit, tudta mitől lesz egy nő elragadó, mitől lesz gyönyörű. A szabadságot, az egyszerűséget és a kifinomult ízlést hozzáférhetővé tette a mindennapok hősnői számára. Örökségét ma is hűen tükrözi minden nevével fémjelezett termék. Coco dekorkozmetikumai tudják, hogyan emeljék ki a szépséget. Az idén nyáron pedig újra ellenállhatatlanná varázsolják a stílusos nőket.

Itt a Rouge Coco Bloom

„Ha szomorú vagy, csak tegyél fel még egy kis rúzst és hódíts!” – mondta Coco Chanel, aki maga is mindig élénk piros rúzst viselt. Az új Rouge Coco Bloom igazán ellenállhatatlan ajkakat varázsol, és nem csak akkor, ha szomorú vagy. Az első, ami megragad, az az élénk, szinte vibráló színe, mely már a kupakon keresztül is feltűnő, majd mikor kitekered, csak nagyon lassan csavarodik, hogy még tovább csodálhasd. Egyedi és tökéletes, egyetlen rétegben is intenzíven fed és hosszan tart. Ötvözi a gazdag rúzs és a csillogó szájfény minden előnyét.

Intenzív, hosszan tartó és feltöltő hatású, formuláját éveken keresztül tökéletesítették a Chanel japán és párizsi kutató laboratóriumában. Rengeteg munka és csaknem 140 teszt után sikerült megalkotni a két fázisú formulát, mely az első lépésben hosszan tartó, intenzív színt ad, majd a csillogó olajos fázis tökéletes fénytörő képességével varázsol telt ajkakat. A textúra is ellenállhatatlan, szinte összeolvad az ajkakkal, miközben ápol és hidratál.

A Rouge Coco Bloom 20 árnyalatban elérhető, mely mind egyedi és vibráló. Ne köss kompromisszumot, légy játékos és válaszd a számodra legtökéletesebbet, mint Lily-Rose Depp a videóban:

Azon gondolkodsz, neked vajon melyik szín állna a legjobban? Coco erre is tudta a választ:
„A világ legszebb színe az, ami jól áll neked.”

Ha pedig nyár, akkor egy csipetnyi virágillat lengjen körül, mert ne feledd „Ha egy nő nem visel parfümöt, annak nincs jövője”. Próbáld ki a Coco Mademoiselle nyári kollekcióját, amely felfedi az utánozhatatlan illat könnyed frissességét.

Promóció