21 éves lett Lily-Rose Depp – Lassan a szüleinél is nagyobb sztár lesz

2020. május 27.
Erre szokták mondani, hogy telik az a fránya idő. Mintha csak tegnap lett volna, hogy Vanessa Paradisnak és Johnny Deppnek megszületett a kislánya, Lily-Rose Melody... Pedig valójában már 21 év is eltelt azóta, Lily-Rose időközben felnőtt lett, és szüleihez hasonlóan ő is elindult a sztárság útján. A követezőkben néhány érdekességet gyűjtöttünk össze a ma szülinapos lányról.
Johnny-Depp-Lily-Rose-Depp

Johnny Depp és a hároméves Lily-Rose Depp 2002-ben

Lily-Rose Depp 1999. május 27-én született Párizsban. Mivel édesanyja francia származású, ő is folyékonyan beszéli a nyelvet. Érdekesség, hogy lány keresztapja nem más, mint Marilyn Manson.

Lily-Rose-Depp-vanessa-paaradis

Lily-Rose Depp és édesanyja, Vanessa Paradis 2019-ben

Van egy öccse is, Jack John Christopher Depp, aki nemrég volt 18 éves. A fiú a nővérével és szüleivel ellentétben, ha csak teheti, kerüli a rivaldafényt.

Lily-Rose-Depp

Lily-Rose Depp egy Chanel-bemutatón 2015-ben

2012 óta, mióta szülei elváltak, rendszeresen ingázik Los Angeles és Párizs között, hogy édesanyjával és édesapjával is gyakran találkozhasson. 2016-ban pedig félbe hagyta a középiskolát, hogy színészi karrierjére összpontosítson.

lily-rose-depp

Lily-Rose Depp 2016-ban

Az első filmes szerepét 2014-ben az Agyar (Tusk) című filmben kapta, amelyben apjával együtt szerepelt.

lily-rose-depp-karl-lagerfeld

Lily-Rose Depp és Karl Lagerfeld 2017-ben egy Chanel-bemutatón

Lily-Rose 2015 óta a Chanel nagykövete, személyesen Karl Lagerfeld választotta ki, amikor a lány még csak 15 éves volt. 2016-ban aztán ő lett a Chanel ikonikus illatának, a Chanel No. 5 L’Eau-nak is az arca.

Timothée-Chalamet-Lily-Rose-Depp

Lily-Rose Depp és Timothée Chalamet 2019-ben

2018 októbere óta Lily-Rose és a színész Timothée Chalamet egy párt alkottak, ám a hírek szerint a karantén az ő kapcsolatukat is tönkre tette.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images