Itt vannak az F&F legújabb nyári trendjei a fenntartható divat jegyében!

2021. május 27.
A brit márka legújabb nyári kollekciója nem csak a stílusos dizájnról szól, a trendek mellett nagy figyelmet kap a fenntarthatóság is.

A környezetszennyezés és a klímaválság aggasztó helyzete fogyasztási szokásainkat nagy mértékben megváltoztatta, így többek között gardróbunk alakításakor is más szempontok a meghatározóak. Az F&F büszkén számol be arról, hogy egyre inkább olyan anyagokat és eljárásokat alkalmaz a gyártási folyamatok során, amelyeknek a lehető legkisebb a környezetre gyakorolt hatásuk, továbbra is biztosítva azonban a megszokott árakat és minőséget.

f&f kollekció

Szuper hír, hogy az F&F legújabb farmernadrágjai, farmerruhái, sortjai és farmerkabátjai mind fenntartható forrásból származó pamutból készülnek, hozzájárulva a márka környezetvédelmi törekvéseihez. A farmerek mellett 100%-ban organikus pamut pólók és gyerekruhák, valamint újrahasznosított poliészter fürdőruhák is helyet kapnak a kollekcióban.

f&f kollekció

Az F&F idei trendjei arra inspirálnak, hogy bátran válasszunk színeket, mintákat és extravagánsabb fazonokat! Tegyük szupernőiessé megjelenésünk könnyed virágos, derékban szűkített nyári ruhákkal, magasított derekú elegáns nadrágokkal. A női kollekció darabjai trendi színekben pompáznak, a földszínektől a harsány narancsig gazdag színpalettából válogathatunk. Buggyos ujjak, fodrok, vidám virágminták és hímzett kézműves részletek hozzák el a frissességet ruhatárunkba.

f&f kollekció

Legyen szó egy vízparti kiruccanásról, vagy akár csak egy délutáni napozásról a kertben, az F&F legújabb fürdőruháiban garantált a „beach” hangulat. Az egzotikus, trópusi minták évről évre visszatérnek, így idén nyáron is tovább hódítanak, de emellett helyet kaptak a kollekcióban a letisztult monokróm darabok is! Különleges vonalvezetések, magasított derékrészletek, övek és félvállas megoldások teszik izgalmassá az idei szezon fürdőruháit.

Kattints a fotóra, és nézd meg a galériát!

14 fotó megtekintése

Az árak tájékoztató jellegűek. Az elérhetőség üzletenként változó.

 

A kényelem, az elmúlt időknek köszönhetően sokunknak egyre fontosabb szerepet tölt be a hétköznapokban is. Az F&F gondoskodott arról is, hogy az otthon, akár munkával, akár pihenéssel töltött időket maximális komfortban élvezhessük. A puha, kötött, bordázott nadrágok, pulóverek vagy laza, stílusos pamutjoggerek, melegítőszettek mindenhol megállják a helyüket, legyen szó a home office-ban ücsörgésről a kanapén, a bolti bevásárlásról, vagy éppen a kutyasétáltatásról.

tesco logo

(Promóció)

Olvasd el ezt is!