Stohl Luca szépségtitkai

2020. október 22.
Bár a fiatal táncos műsorvezető minden körülmények között sokat ad a megjelenésére, nem hiszi, hogy a gyönyörű bőr a méregdrága kencék függvénye lenne. Mindennapos rutinjában épp úgy megtaláljuk a kényeztető luxusszérumot, mint a filléres szépítőt.

Stohl Luca
Amit az anyukámtól tanultam

Édesanyám nagyon odafigyelt arra, hogy mindig ápolt és csinos legyen – erre nevelt minket is. Ahogy elkezdtem nőiesedni, megtanított a láthatatlan sminkre, amelyet manapság akkor szoktam elkészíteni, ha épp nem a színpadon vagy a tévéstúdióban vagyok.

Kedvenc szépségtrükköm

A Ninja Warrior forgatásán a sminkes a szemem alá ragasztotta a Balea Beauty Effect hűsítő és frissítő zselés párnáját, amely egyébként filléres tétel, de azóta is használom. Nekem nagyon bevált.

Egy átlagos hétköznap reggel

A fürdőszobában micellás vizes arctisztítással indítok, majd fújok a bőrömre egy kis Omorovicza Magyar királynő permetet, végül jöhet a könnyű hidratálókrém, a laza smink és a gyors hajformázás.

A kozmetikumaim kritériuma

A tévés és a színházi sminkesek ajánlásai alapján vásárolom a legtöbb kozmetikumot, egyébként az összes szabadidőmet el tudnám tölteni piperék keresgélésével.

Esti rituálém

Az arctisztításon, hidratáláson és a rendszeres radírozáson túl nagyon szeretek esténként a kádban fürdeni. Közben olvasok, podcastokat hallgatok – természetesen arcpakolással az arcomon.

A szépségem megőrzésének a titka

Alaposan és több lépésben tisztítom az arcom, és természetesen hidratálom is. A vízfogyasztásom sajnos még mindig nem az igazi, de dolgozom rajta.

Kattints tovább!

Amit a hajam szeret

A tánc miatt négyéves korom óta, napi szinten van szoros copfba vagy kontyba felkötve a hajam, a tévében sütik, tupírozzák, lakkozák, szóval eléggé igénybe veszik. Éppen ezért az otthoni regeneráláshoz a Redken Extreme termékcsaládját használom.

A parfüm, ami nélkül soha nem indulok el

Több is van, amelyeket felváltva használok: a Lanvin Éclat d’Arpège, a Jo Malone Wood Sage & Sea Salt és a Kurkdjian Aqua Universalis.

A legjobb önbizalom-növelő praktikám

Nem is praktikának nevezném ezt, inkább egy belső munkának. Sok időt töltök ugyanis az önismerettel, így az idő múlásával és az élettapasztalat szerzésével egyre több önbizalmam is lesz.

Olvastad már?

Így készülök egy fontos eseményre
Ha véletlenül éppen nem munkából rohanok egy rendezvényre, akkor szeretem megadni a módját a készülődésnek. Ilyen esetben sminkes és fodrász kezei között szépülök.

Amiket szívesen használok

Stohl Luca szépségtitkaiAlapozó, Armani Luminous Silk Foundation


Arcolaj, Omorovicza Emulzió és tündöklő olaj

Parfüm, Lanvin Éclat’d Aprége EDP

Fotó: Pejkó Gergő, Marie Claire-Archívum