Ami nem hiányozhat a konyhából: az ezerarcú Philadelphia krémsajt

2021. július 15.
Gyors ebédre, egyszerű desszertre vagy ínycsiklandó falatokra vágysz, de sokszor nem tudod, hogyan és miből készítsd el ezeket? Akkor van egy nagyon jó hírünk: létezik egy olyan alapanyag, amivel szinte bármit elő tudsz varázsolni a konyhában, különösebb főzőtudomány nélkül. Ez nem más, mint az ezerarcú krémsajt, ami nemcsak laktató, de az egészséges étrendbe is könnyen beilleszthető.

A mindennapok rohanásai, sűrű feladatai miatt legtöbbször kevés időt tudunk szentelni a sütésnek, főzésnek, ezért jönnek jól a csupán néhány összetevőből álló receptek, mert ezeket gyorsan és egyszerűen el lehet készíteni. Vannak olyan hozzávalók, amelyeket számtalan formában fel tudunk használni, ez pedig még könnyebbé teszi számunkra az ételek előállítását. Egy Philadelphia krémsajt például nagyon sok finomság alapanyaga lehet, hiszen gazdag esszenciája feltétként vagy összetevőként is praktikus és kényelmes megoldást nyújt a konyhában.

Több mint szendvicsalátét

A krémsajtot előszeretettel fogyasztjuk szendvicsalátétként, mert könnyen fűszerezhető, így ízlésünknek megfelelően dekorálhatjuk mindenféle földi jóval: zöldfűszerekkel, párolt zöldségekkel, apróra vágott gyümölccsel, de akár lekvárral vagy mézzel is. Viszont a krémsajt felhasználása nem merül ki ebben. A levesektől a főzelékeken át a desszertekig szinte bármit el tudunk vele készíteni.

Ez a sokoldalú, praktikus alapanyag segítségünkre lehet akár ragu- és krémlevesek elkészítésében is, hiszen tökéletesen kiemeli ételeink ízvilágát, megkoronázza a végeredményt. Ha főzelékben gondolkodunk, akkor a lisztes sűrítés helyett is használhatunk krémsajtot. A levesek sűrítése és lágyítása mellett a különféle mártásoknál és szaftoknál is bevethetjük.

Philadelphia krémsajt az édes élvezetekért

A hideg előételek és főételek mellett a desszerteknél is kiválóan hasznosítható a krémsajt. Ellenállhatatlan sajttorta, mennyei tiramisu, de még finom pohárkrém is készíthető belőle. A Philadelphia krémsajt kiváló minősége és frissessége garancia a sütemények ellenállhatatlan ízvilágára.

Legyen szó bármilyen forgásról, az egyedülálló, összetéveszthetetlen íz és az ételkészítés hangulata mindenkit összehoz. Jó hír, hogy kedvetek szerint natúr, alakbarát light, laktózmentes, snidlinges, zöldfűszeres ízben is megtalálhatjátok az üzletek polcain.

Promóció