Teszteld velünk a Kiehl’s forradalmi Micro-Dose technológiával rendelkező, bőrmegújító retinolszérumot!

2021. szeptember 06.
Csatlakozz a Marie Claire tesztelőcsapatához, ahol 100 szerencsés kipróbálhatja és meggyőződhet a Kiehl’s retinolszérumának hatékonyságáról. Minden bőrtípusra – mindennapi használatra – diszkomfort nélkül.

A Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum formulája áttörést jelent a retinol használatában. Precíz napi adagolást tesz lehetővé és láthatóan felveszi a harcot a bőröregedéssel szemben, miközben minimalizálja a hagyományos retinol formulákkal járó kellemetlen mellékhatásokat – még a használat első két hetében is. Klinikai tesztek alapján: a felhasználók 100%-ánál csökkentek a ráncok, 90%-uknál javult a bőr feszessége, 94%-uknál pedig finomodott a bőr textúrája 12 hetes használat során.*

A Kiehl’s legújabb szérum innovációját a „Micro Dose” technológiát az orvostudomány inspirálta. Lényege az erős összetevők alacsony és pontos adagokban történő adagolása.
A Kiehl’s legújabb szérum innovációja gondosan kiszámolt retinolmennyiséget tartalmaz, amely folyamatosan elősegíti a felszíni sejtmegújulást. Minden egyes napi adaggal fokozatosan új sejtek kerülnek a felszínre a bőr friss és megújult megjelenése érdekében. A kutatásban részt vevő személyek egy 50 ml-es, 25 700 Ft értékű retinolszérumot kapnak kipróbálásra.

Mit kell tenned, hogy részt vehess a tesztelésben?

  1. Jelentkezz a tesztünkre 2021. 09. 19-ig ITT. A kiválasztottakat e-mailben értesítjük.
  2. A tesztelőknek térítésmentesen 1 darab Kiehl’s Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose szérumot postázunk ki.
  3. Cserébe azt kérjük, hogy a tesztelési időszak végén oszd meg velünk az arcápolóval kapcsolatos véleményedet és tapasztalataidat, mégpedig az e-mailben kiküldött online kérdőíven keresztül.

A tesztelésben csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat a MICRA-S Piackutató-Marketing- és Üzletviteli Tanácsadó Betéti Társaság kezelje. A kiválasztással, teszteléssel és adatkezeléssel kapcsolatos részletes feltételek megtalálhatók a https://ittelmondhatod.hu/adatkezeles/ oldalon.

*Az eredmények szakértői értékelésen alapszanak a felhasználók bőrének javulását tekintve 12 hetes használat után.

Promóció