3 szuperhatékony arcszérum bevetésre készen

2020. június 18.
Ha extra antioxidánsokkal és vitaminokkal táplálnánk az arcbőrt, a legjobb, ha keresünk egy, a bőrünk éppen aktuális igényeinek megfelelő szérumot, amelyet egyszerű beiktatni a mindennapi szépségrituálénkba is. A pillekönnyű textúrákat még a legnagyobb hőségben is imádni fogjuk.

A szérumok, ampullák népszerűsége évről évre csak nő, amin egyébként nem is vagyunk meglepve. Ezek a koncentrált hatóanyagok sokkal többet tartalmaznak egy-egy jótékony összetevőből, mint mondjuk egy arckrém, mélyebben képesek felszívódni a bőrben, ráadásul nagyon könnyed textúrával rendelkeznek, így egész évben tudjuk őket használni. És bár lehet, hogy azt gondolnánk, nyáron kevésbé van szükségünk még egy lépcsőre a rutinunkban, a fokozott napsugárzás, a sós és klóros víz eléggé ki tudja kezdeni a bőrt, tehát a plusz vitamin- és antioxidáns-bomba ilyenkor is nagyon jól jön – ezt pedig mind tudják a szérumok nyújtani.

szerum-borapolas

A napi szépségrituálénkat persze ne szüntessük meg, csak – ha még eddig nem tettük volna – egészítsük ki ezzel a csodaszerrel, amit a krémezés előtt, de feltétlenül az arctisztítás után vigyünk fel a bőrünkre. A szérumokkal kifejezetten azt a hatóanyagot vihetjük be extradózisban, amire éppen bőrünknek aktuálisan szüksége lehet. Ha zsírosabb, olajosabb bőrtípussal rendelkezünk, még az is lehet, hogy nyárra egy jól megválasztott darabbal ki tudjuk váltani a nappali krémet, de a fényvédőt ebben az esetben se hagyjuk el!

3 kedvencünk a nyári újdonságokból

Társ a kánikulában is

Tökéletesen könnyed, géles állaga van a Naobay új Detox bőrmegújító szérumának, így kiváló társunk lehet a nyári forróságban is. A hatóanyagát tekintve húsz természetes összetevőt és tizenegy organikus olajat tartalmaz, plusz kifejezetten jó a városi szennyeződések ellen. Védi a bőrt a külső behatásoktól, extra oxigénnel látja el, tehát akkor is hasznunkra lehet, ha épp nem a tengerparton lógatjuk a lábunkat.

Álmomban már láttalak

A Natics éjszakai szérum maszkja igazi regeneráló, anti-aging nagyágyú lett: hidratál, feszesít és mellette C-vitaminnal is gazdagították, ami a ragyogó bőrt biztosítja számunkra. Multifunkciós, tehát használhatjuk akár minden este szérumként, vagy a még intenzívebb regeneráláshoz picit többet felkenve 30 vagy 60 perces maszkként is – bár ezt azért inkább kúraszerűen javasoljuk.

View this post on Instagram

KÉT KEDVENC ARCÁPOLÓTOK MÁR EGY CSOMAGBAN! Hatékony formula, varázslatos illat, látható eredmények. – Az elmúlt években már megszokhattátok, hogy folyamatosan azon dolgozunk, hogy újabb és újabb meglepetésekkel örvendeztethessünk meg Titeket. Immáron több NATICS® arcápoló fejlesztésébe is bevontunk benneteket annak érdekében, hogy a termékünk pontosan olyan legyen, mint amilyennek megálmodtátok. Megalkottuk két közösségtermékünkkel a MY NATICS csomagot, amelyben Anti-Aging szemkörnyékápolónk és szérum maszkunk található meg. Nem csak azért fogjátok imádni, mert Ti is részt vettetek benne, hanem azért is, mert hatékony összetevőket ötvöznek, elragadó illatuk van és elképesztően könnyed textúrájuknak köszönhetően hamar beszívódnak az arcbőrbe. Mindkét termékben ránctalanító C-vitamin található meg, így még látványosabb eredményeket tapasztalhattok együttes használatuk során. Már is tiéd lehet a MY NATICS csomagok egyike, hogy elrepülj az arcápolás új dimenziójába! https://natics.hu/product/my-naticsbr-yeux-et-serum-masque-171.html NATICS® – A szépséged a küldetésünk! #natics #mynatics #szepseg #organikus #szeretrm #hatekony

A post shared by natics (@natics.hu) on

Nyugalom szigete

Sajnos, ha csak nem vonulunk vissza egy lakatlan szigetre, nem tudjuk teljes mértékben kiszűrni a stresszt az életünkből. Ebből következik, hogy nincs más megoldás: meg kell tanulnunk felvértezni magunkat ellene – hiszen többek között a korai bőröregedésért is felelős lehet. A Kiehl’s új üdvöskéjébe, a Vital Strenghtening Super Serumba olyan adaptogén gyógynövényeket csempésztek (szent bazsalikom, vörös ginzenggyökér, schisandra bogyó), amelyek segítenek csökkenteni a stresszfaktort, emellett pedig erősebbé, ellenállóbbá teszik a bőrünket. Arról nem is beszélve, hogy a textúrája szintén nagyon könnyed és még hidratál is.

Olvastad már?