Induljon a karácsonyi készülődés! Tchibo ajándékok és tippek az ünnepekre

2021. november 08.
Hamarosan itt a karácsony! A kellemes ünnepi napokat megelőzi a készülődés időszaka, ami lehet stresszes és kimerítő, de akár izgalmas és örömteli is. Mindez nem csak a hozzáállásodtól függ, hanem attól is, hogy hol és hogyan intézed a talán legnagyobb kihívást jelentő tennivalót: az ajándékok beszerzését.

A Tchibo egyszerre kínálja neked ehhez az ideális környezetet és a kellő inspirációt. Indítsd el a kedvenc karácsonyi lemezedet, gyújts meg pár illatos gyertyát, burkolózz egy pihe-puha kockás plédbe, majd egy forró, habos kávé kortyolgatása közben láss neki a meglepetések kitalálásának! Ha megvannak az ajándékötletek, akkor szerezd is be őket az üzletek egyikében vagy otthonod kényelméből, a weboldalon!

Itt az idő, hogy – ha eddig még nem tetted – felfedezd a Tchibo világát a kávékon túl is, hogy a mennyei ízek mellett az ajándékozás fantasztikus élményét is átélhesd! Szuper ajándékok széles választéka és kreatív ötletek egész sora vár egyetlen kattintás után.

Legyen akármekkora is a család és a baráti kör, a Tchibonál mindenki számára megtalálhatod azt, aminek igazán örülni fog a fa alatt. Mindezt pedig percek alatt, mert minden egy helyen elérhető a játékoktól kezdve a divatos ruházaton át a konyhai eszközökig és wellness kiegészítőkig, de a kreatív ajándékok kedvelői is biztosra mehetnek a saját kézzel készíthető, ötletes apróságokkal.

Az ajándékok beszerzése mellett az otthon ünnepi pompába öltöztetése is tartogat feladatokat és igényel ötleteket. Talán most már nem is annyira meglepő, hogy a Tchibo ebben is a segítségedre siet. A lakásdekoráció ugyanis jelenleg különösen nagy hangsúlyt kap a kínálatban, sok-sok ragyogó termék és ihlet vár, többek között LED-es díszek és hangulatos karácsonyi kiegészítők formájában.

Ne csak az ünnepek legyenek kellemesek, hanem a ráhangolódás is! Kezdődhet az ötletelés, a böngészés, majd az ajándékok beszerzése a Tchiboval! Minden héten új ünnepi kollekcióval várnak a webáruházukban és az üzletekben.

A Tchibo karácsonyi ajándékötleteit itt találod.

Promóció