Fedezd fel az illatok varázslatos erejét az otthonodban!

2021. december 14.
A hidegebb hónapok alatt életünk egyik fő helyszínévé az otthonunk válik, ilyenkor a szabadtéri szórakozás helyett szívesebben választjuk a beltéri programokat.

Tekintve, hogy milyen sok időt töltünk a lakásban a hideg elől bújkálva, elkezdődnek az olyan otthoni tevékenységek, mint az adventi koszorú készítés, sütemény sütés, lakás dekoráció. Sokan talán nem is gondolnák, hogy mennyire sokat dobhat az otthoni hangulaton a megfelelően kiválasztott illat. A legjobb, hogy az illatokat váltogathatjuk akár helyiségenként, hiszen nem biztos, hogy ugyanolyan illatot szeretnénk a hálószobában, mint a nappaliban.  Mivel az egyik legfontosabb emlékidéző szervünk az orrunk, ezért a különböző illatok nagymértékben befolyásolhatják érzelmeinket, hangulatunkat. [1]

A jól megválasztott illat tehát a kellemes otthoni hangulat megteremtése mellett, azért is fontos, mert így egy-egy meghitt, szép pillanat örökkévalóvá tehető. Ebben segít a Glade® új téli illatkollekciója, mellyel a régóta várt ölelések örömteli pillanatait élhetjük újra a melegséggel teli otthonokban. A Glade®  gondosan megalkotott ünnepi illatai felidézik a karácsonyi időszak meghitt családi pillanatait és a közös sétákat a hófedte tájakon.

Az új kollekció egyik tagja az Apple Cosy Cider, melynek almás fahéjas illata azokat a boldog pillanatokat idézi, amikor a meleg fahéjas almapuncsot kortyolgatva, téli pulcsiban, egy puha takaróba burkolózva, együtt hallgatjuk a kandalló tüzének lágy ropogását.

A Berry Winter Kiss illat azt az örömteli pillanatot idézi, amikor először ízleled meg a piros bogyós gyümölcsökkel gazdagított pezsgő bizsergető csókját, és az ünnepi hangulatú közös koccintások élményét.

A családi sütés-főzés élményét és illatkavalkádját teremti meg otthonodban a Vanilla Caramel Cookie. Ez az illat felidézi azt az örömteli pillanatot, amikor először harapsz bele a frissen sült, édes, krémes, vaníliás-karamelles süteménybe, mely felmelegíti a lelket, miközben teljesen feltölt vidámsággal és nosztalgikus hangulattal.

A Glade® téli kollekciójának rendhagyó, új illata a Snowy Frosty Air azt a pillanatot idézi, amikor az érintetlen havas tájban gyönyörködve egy mély lélegzettel átjárja a testet és a lelket a tiszta, frissen hullot hó illata, mely segít kikapcsolódni, friss energiákkal tölt fel és kitisztítja az elmét.

A megfelelő illat kiválasztása mellett fontos, hogy olyan eszközt válasszunk, amellyel biztosított az illatok optimális eloszlása és intenzitása. Az elegáns formájú automata készülék a beépített állítható időzítő segítségével 9, 18 vagy 36 percenként friss illatot permetez a levegőbe, így a kellemes karácsonyi illat folyamatosan mégis kényelmes módon biztosított. A Sense & Spray intelligens mozgásérzékelőjének köszönhetően minden alkalommal, amikor a szobába lép, a készülék friss illatot permetez a levegőbe. Az elektromos párologtató a beépített kerámia melegítőfejnek köszönhetően megfelelő hőmérsékleten egyenletesen párologtatja az illatot, az állítható fokozatú szabályzóval pedig a hangulathoz és a szoba méretéhez igazítható az illat intenzitása. Az illatgyertyák a kellemes illatuk mellett, hangulatos fényekkel is megtöltik a szobát.

[1] Forrás: https://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszsegugy/15894/illatok_az_orvoslasban

Promóció