Végre kiderült, milyen szaga van Matthew McConaughey-nek

2021. augusztus 16.
Nyílt titok, hogy Matthew McConaughey 30 éve nem használ már semmiféle dezodort, és egy munkatársa most végre azt is elárulta, milyen a természetes illata a színésznek.

A színészről régóta tudni lehet, hogy a természetesség jegyében felhagyott a dezodor használattal, pedig annak idején, a Bolondok aranya című film forgatásán Kate Hudson megpróbálta meggyőzni, hogy tegyen valamit a szagok ellen. „Mindig hozott magával egy kősós dezodort, ami elvileg természetes és megkért, hogy használjam, de én sosem próbáltam ki. Nem használok sem parfümöt, sem dezodort” – nyilatkozta korábban a színész és azt is hozzátette, hogy a fontos nőismerősei nagyon is szeretik az egyedi férfiszagát: „Mindig azt mondják, hogy a szagom egyrészt férfias, másrészt pedig pont olyan, mint én vagyok.”

Bár dezodort nem használ, a fürdésről – számos kollégájával ellentétben – McConaughey nem mondott le, a saját bevallása szerint naponta többször zuhanyzik és öt alkalommal fogat is mos.

Matthew-McConaughey

Mivel a fürdés téma mostanában igen felkapott lett a sztárvilágban, Yvette Nicole Brown színésznő úgy gondolta, ideje neki is megszólalni, és elárulni, milyen szaga is van igazából Matthew McConaughey-nek. A két színész még a Trópusi vihar című filmben dolgozott együtt.

„Emlékszem, amikor Matthew McConaughey mesélte, hogy nem használ dezodort, és mégsem lesz büdös. Rögtön azt gondoltam, hogy minél közelebb kell hozzá kerüljek, hogy kiderítsem így van-e” – mesélte Brown néhány napja egy beszélgetős műsorban. „És tényleg nem büdös! Granola illata van, finom és édes. Nem dohos vagy kellemetlen, ő tényleg ilyen!”

Most már tehát nincs több kérdés és kétely, végre mindannyian megnyugodhatunk: Matthew McConaughey-nek tényleg finom az illata.

Forrás: Buzzfed Fotó: Getty Images

Olvass tovább!