Selena Gomez (is) utál melltartót hordani

2021. augusztus 18.
Egyre több nő dönt úgy, hogy örökre búcsút int a melltartónak – Selena Gomez is közéjük tartozik.

Egyre több híresség köszöni szépen, de nem kér az egyik létező legkényelmetlenebb ruhadarabból, a melltartóból. Gillian Anderson mellett Selena Gomez sem hord évek óta kebeltartót – teszi ezt úgy, hogy évek óta tűri, hogy a testét kritizálja a fél világ.

Selena Gomez

„Lupuszom van, vesebeteg vagyok és magas a vérnyomásom: rengeteg egészségügyi problémám van, és ezek vezettek rá, hogy észrevegyem a testképemmel kapcsolatos dolgokat” – nyilatkozta a színésznő, akinek teste a betegségei és a gyógyszerek hatására látványosan átalakult, a gyűlöletes body shaming pedig kezdetét vette.

A sok bántás és kritika ellenére a fiatal tehetség ma már elfogadta önmagát – és azt, hogy gyakran nincs ráhatása arra, hogyan változik a teste. Ma már nem okoz gondot neki, hogy megmutassa magát a világnak, és az sem érdekli, hogy ki mit gondol róla, hogy mi a mondanivalója. Ennek egyik jelentéktelennek tűnő része, hogy évek óta nem visel melltartót, mutatkozzék az utcán vagy épp a vörös szőnyegen, biztosak lehetünk benne, nem kér a kényelmetlen kiegészítőből.

Forrás: intouchweekly Fotók: Getty Images

Olvasd el ezt is!