A nők 80%-a rossz melltartóméretet hord, egy kalkulátor viszont segíthet a problémán

2021. augusztus 18.
Egy ideje már tudjuk, hogy a TikTok nem csak a tátikázó kistinik platformja. Egyre több oktató, fontos videó válik virálissá a platformon – pont, mint az alábbi alsóneműmodell kisokosa melltartóvásárlás témakörben. 

Hogy miért olyan fontos ez a videó? A nők 80%-a még most sem a méretének megfelelő melltartót hordja. Egyrészről a rossz melltartóméretet választó nők kényelmetlenül érezhetik magukat, és a ruhák is előnytelenebbül nézhetnek ki rajtuk, másrészről – és ez a fontosabb része a történetnek – a rosszul megválasztott melltartó nem ad megfelelő tartást a nagyobb keblekkel rendelkezőknek, ezért hát- és gerincproblémák alakulhatnak ki, de a bőr kopása és korai megereszkedése is eredménye lehet a nem megfelelő melltartóhasználatnak.

melltarto-kalkulator-tiktok

A tökéletes méret megválasztása egyáltalán nem könnyű feladat, hiszen függ márkától, szabástól, stílustól és még számos más faktortól is. A jobb fehérneműüzletek ma már helyben meghatározzák a vásárlók méreteit, de mi magunk is megnézhetjük, mi a megfelelő melltartóméret számunkra egy sokkomponensű online kalkulátor segítségével.

A Bra That Fits kalkulátor már 2010 óta létezik, azonban csak most vált virálissá egy TikTokon tevékenykedő alsóneműmodellnek hála. Madison Alexandra missziója, hogy a nőket segítse, és életüket megkönnyítse a megfelelő melltartók megválasztásával.

Fotó: Unsplash Forrás: Insider

Olvass tovább!