Meseszép kádak akár kis fürdőszobába is

2022. március 09.
Hiába vált az aktív kikapcsolódás részévé a gyógyfürdő vagy a hétvégi wellness, a pandémiás karantén alatt ezeknek is búcsút inthetünk. A fürdőszobát azonban akkor is kellemes wellness-szigetté varázsolhatjuk, ha a kerti medence vagy a szauna építése akadályokba ütközik.

Nem érdemes elkeseredni, ha nincs elég négyzetméterünk a finn szaunához vagy zöldfelületünk a vágyott medencéhez: sok beltéri megoldás már simán felveszi a versenyt a kültériekkel. Egy gondosan kiválasztott hidromasszázskáddal például elfelejthetjük a szezonalitást: évszaktól függetlenül használható, zimankóban melegedésre, kánikulában hűsölésre – akár az év minden napján.

A Wellis újgenerációs akril hidromasszázskádjában, a Huronban például többféle vízi masszázs gondoskodik a testi-lelki ellazulásról. Ez a kiegészítő bőven elég ahhoz, hogy egy fárasztó nap után az egész testünket átmasszírozza és kényeztesse, miközben a nagy intenzitású mélymasszázst végző meleg vízsugár lazítja az izmokat, mérsékelve a hát- és gerincfájást. 

furdoszoba-otthon-wellness-wellis-furdokad

Felejtsük el az extrém beépítési körülmények okozta fejfájást: a szabadon álló Flavia akrilkád például akár statikailag kritikus födémeken is elhelyezhető. A masszív, duplafalú konstrukciónak hála, nincs szükség nehéz acél tartószerkezetre, különleges, szögletes formája pedig bármely fürdőszobában jól mutat. Egy tágasabb helyiség igazi ékességévé válhat a Wellis szabadon álló öntöttmárvány-kádja, a Soul. Az ásványi anyagokból készült alaptestet borító extrakemény, fél milliméteres matt szanitergélréteg hőállóvá és kellemes tapintásúvá teszi a felületet, miközben maximális védettséget ad a karcok és az egyéb mechanikai sérülésekkel szemben. A leginkább lélegzetelállító formatervezésre vágyók mattfekete, selymes felületű kivitelt is választhatnak, amely még inkább érvényre juttatja a Soul elegáns formáját.

furdoszoba-otthon-wellness-wellis-furdokad

A formatervezők olyan megoldásokat is megálmodnak, amelyek többféle környezetben is nagyszerűen megállják a helyüket: vannak kifejezetten olyan térkádak, amelyek nem csak szabadon álló kiegészítőként, hanem a falhoz csatlakoztatva is remekül mutatnak. Fürdőszobánkat a kötelező elemek mellett olyan extrákkal tudjuk feldobni, mint a különleges kádtálcák, az egyedi vonalvezetésű szappantartók, vagy a falra szerelt fogmosó poharak. Ezek olyan apróságok, amik nem feltételei a mindennapi fürdőszobai életünknek, de ha beszerezzük őket, akkor tűnik fel számunkra, hogy mennyire hasznosak. 

A fürdőszobai összhatás teljességéhez természetesen a megfelelő bútorok is elengedhetetlenek. A tágasabb helyekre tervezett Miletos 180 kollekció például egyaránt optimális választás családoknak és pároknak, míg a Tenebra 90 mosdószekrény a kisebb fürdőszobákba ideális megoldás, mivel modern kialakítása nagyfokú helytakarékossággal párosul.

furdoszoba-otthon-wellness-wellis-furdokad

Álmaink fürdőszobájához minden igényünkre több megoldást is találhatunk a Wellis gazdag szaniter-, illetőleg fürdőszobabútor és kiegészítő kínálatában, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnünk a megjelenés és a praktikum között.

Promóció

Olvass tovább!