Meseszép kádak akár kis fürdőszobába is

2022. március 09. |

Hiába vált az aktív kikapcsolódás részévé a gyógyfürdő vagy a hétvégi wellness, a pandémiás karantén alatt ezeknek is búcsút inthetünk. A fürdőszobát azonban akkor is kellemes wellness-szigetté varázsolhatjuk, ha a kerti medence vagy a szauna építése akadályokba ütközik.

Nem érdemes elkeseredni, ha nincs elég négyzetméterünk a finn szaunához vagy zöldfelületünk a vágyott medencéhez: sok beltéri megoldás már simán felveszi a versenyt a kültériekkel. Egy gondosan kiválasztott hidromasszázskáddal például elfelejthetjük a szezonalitást: évszaktól függetlenül használható, zimankóban melegedésre, kánikulában hűsölésre – akár az év minden napján.

A Wellis újgenerációs akril hidromasszázskádjában, a Huronban például többféle vízi masszázs gondoskodik a testi-lelki ellazulásról. Ez a kiegészítő bőven elég ahhoz, hogy egy fárasztó nap után az egész testünket átmasszírozza és kényeztesse, miközben a nagy intenzitású mélymasszázst végző meleg vízsugár lazítja az izmokat, mérsékelve a hát- és gerincfájást. 

furdoszoba-otthon-wellness-wellis-furdokad

Felejtsük el az extrém beépítési körülmények okozta fejfájást: a szabadon álló Flavia akrilkád például akár statikailag kritikus födémeken is elhelyezhető. A masszív, duplafalú konstrukciónak hála, nincs szükség nehéz acél tartószerkezetre, különleges, szögletes formája pedig bármely fürdőszobában jól mutat. Egy tágasabb helyiség igazi ékességévé válhat a Wellis szabadon álló öntöttmárvány-kádja, a Soul. Az ásványi anyagokból készült alaptestet borító extrakemény, fél milliméteres matt szanitergélréteg hőállóvá és kellemes tapintásúvá teszi a felületet, miközben maximális védettséget ad a karcok és az egyéb mechanikai sérülésekkel szemben. A leginkább lélegzetelállító formatervezésre vágyók mattfekete, selymes felületű kivitelt is választhatnak, amely még inkább érvényre juttatja a Soul elegáns formáját.

furdoszoba-otthon-wellness-wellis-furdokad

A formatervezők olyan megoldásokat is megálmodnak, amelyek többféle környezetben is nagyszerűen megállják a helyüket: vannak kifejezetten olyan térkádak, amelyek nem csak szabadon álló kiegészítőként, hanem a falhoz csatlakoztatva is remekül mutatnak. Fürdőszobánkat a kötelező elemek mellett olyan extrákkal tudjuk feldobni, mint a különleges kádtálcák, az egyedi vonalvezetésű szappantartók, vagy a falra szerelt fogmosó poharak. Ezek olyan apróságok, amik nem feltételei a mindennapi fürdőszobai életünknek, de ha beszerezzük őket, akkor tűnik fel számunkra, hogy mennyire hasznosak. 

A fürdőszobai összhatás teljességéhez természetesen a megfelelő bútorok is elengedhetetlenek. A tágasabb helyekre tervezett Miletos 180 kollekció például egyaránt optimális választás családoknak és pároknak, míg a Tenebra 90 mosdószekrény a kisebb fürdőszobákba ideális megoldás, mivel modern kialakítása nagyfokú helytakarékossággal párosul.

furdoszoba-otthon-wellness-wellis-furdokad

Álmaink fürdőszobájához minden igényünkre több megoldást is találhatunk a Wellis gazdag szaniter-, illetőleg fürdőszobabútor és kiegészítő kínálatában, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnünk a megjelenés és a praktikum között.

Promóció

Olvass tovább!

10 merész ötlet a modern fürdőszobához

10 merész ötlet a modern fürdőszobához

Ha szeretnénk egy modern fürdőszobát, amit igazán magunkénak érezhetünk, akkor érdemes megnézni az aktuális fürdőszobatrendeket, összegyűjteni a saját elvárásainkat és hozzátenni az anyagi lehetőségeinket. Ezeknek a megfelelő kombinációjával megalkothatjuk az álomfürdőszobát. Bernáth Melinda, a Smarta bloggere tíz izgalmas tippet hozott nektek!

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Ennél könnyebb, modernebb és szebb laptopot aligha találsz asus

Ennél könnyebb, modernebb és szebb laptopot aligha találsz