Az Omorovicza bőrápolási nagyköveteinek naplója

2022. március 17.
Véget ért a tesztidőszak az Omorovicza kampányában, így már csak a legizgalmasabb rész maradt hátra: a beszámolók. A Marie Claire-ben és a marieclaire.hu-n meghirdetett pályázat két nyertese megosztotta velünk tapasztalait a szépségrutinjába beépített luxustermékekről.

Két nyertest is választott a magyar luxusmárka a legújabb kampányához. A Marie Claire-ben
és a marieclaire.hu-n meghirdetett pályázat ugyanis annyira jól sikerült, hogy többeknek is szerettek volna lehetőséget biztosítani: a bőrápolási nagykövetek nemcsak a márkát képviselik, hanem személyre szabott arcápolási tanácsadáson is részt vettek. Az Omorovicza szakértői csapata mindkét jelöltnek bőrápolási tippekkel, tanácsokkal, kezelésekkel és termékekkel segített.

Schmidt Laura

27 éves, pszichológus

Bőrtípusa: kombinált

Hogy érezted magad a program alatt?

Hatalmas élmény volt számomra, az összeállított rutin, a kezelések, a workshopok mind-mind hozzájárultak a bőröm javulásához. Szerencsésnek érzem magam, hogy egy egész szakértői csapat vett a szárnyai alá. Tényleg a bőrömnek legmegfelelőbb termékeket választották ki – segítség nélkül hónapokig próbálgathattam volna, hogy mi való nekem.

Hogy érezted magad a kezeléseken és utána?

A program egyik legjobb részei egyértelműen a kezelések voltak, mert már az üzletbe való belépéstől kezdve ki tudtam zárni a külvilágot. Bea szakértői kezei pedig teljesen megnyugtatnak arra az 1-2 órára, amíg részt veszel a kezelésen, mind a krémeknek, mind a masszázsoknak köszönhetően. Nekem a Mélytisztító és Pórusösszehúzó Arckezelést és az Arany Hidralifting Arckezelést volt szerencsém kipróbálni. Mindkét kezelés után úgy éreztem, hogy újjászületett a bőröm és napokig éreztem a kezelés hatását, sokkal ragyogóbb és feszesebb lett tőle a bőröm.

Mi a legfőbb változás, amit a bőrödön észrevettél?

A legőszintébb visszajelzést azoktól a barátaimtól kaptam, akik nem tudták, hogy részt veszek a programban, és megjegyezték, hogy milyen szép a bőröm. De én is észrevettem: sokkal szebb, egyenletesebb, a dupla arctisztításnak köszönhetően pedig nem lesznek pattanásaim akkor sem, ha egész nap sminket viselek. A tesztelés elején az volt a célom, hogy magabiztosabban érezzem magam smink nélkül – és ezt teljes mértékben sikerült is elérni.

Melyik termék vált be a legjobban?

A Tisztító Iszap Maszk, amelyet heti egyszer használok. Szeretem a selymes állagát, és miután lemosom, azonnal puhább, tisztább és ragyogóbb lesz tőle az arcom. A folyamat valóban egy otthoni spaélményként írható le.

Egy bőrápolási workshop keretein belül lehetőséged volt találkozni a márka egyik alapítójával, Margaret de Heinrich de Omoroviczával. Mesélj erről egy kicsit!

Nagyon örültem a lehetőségnek, hogy találkozhattam Margarettel a bőrápolási workshop keretében. Szuper élmény volt tőle hallani a márka eredetéről, a krémek mögött rejlő rengeteg kreativitásról és innovációról. Margaret és Adrienne végig odafigyeléssel osztotta meg a tippjeiket a megfelelő termékek kiválasztásáról és használatáról és az elsők között próbálhattuk ki az Omorovicza új termékét, a Kényeztető Nappali Krémet is.

Shenouda Nóra

40 éves, újságíró

Bőrtípusa: száraz, érzékeny

Hogy érezted magad a program alatt?

Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de a tesztelés nekem valódi változást hozott, mert negyvenéves koromig egész egyszerűen alig foglalkoztam a bőrömmel. A lehető legjobbkor jött az életembe ez a lehetőség. Egyrészt szuper, hogy a program miatt minden reggel és este fel kellett tennem a termékeket, tehát beépült, hogy ez mennyire fontos, másrészt érzem a bőrápolók áldásos hatását is, és azt, hogy milyen nagy a különbség ahhoz képest, amikor még nem volt rutinom. Ezenkívül nagyon élveztem az arckezeléseket, és örülök, hogy sok mindent megtanultam az Omoroviczánál dolgozó trénerektől/kozmetikusoktól.

Hogy érezted magad a kezeléseken és utána?

Mindegyik kezelés azonnal csodálatos hatással volt a bőrömre, ilyen élettel telinek, ragyogónak és kisimultnak nem éreztem mostanában az arcomat. A kezeléseken a lelkem is felfrissült, ebben segített a kedves fogadtatás, a relaxációt elősegítő környezet, az illatok, a melegített ágy, érezni lehet, hogy nagyon jól átgondoltan állították össze a kezeléseket, és aki végezte azokat is igazi profi és nagyon udvarias volt. Az egész élmény nagyon kellemes volt fizikailag és lelkileg is. Mindegyik kezelés után teljesen ellazulva, jókedvűen távoztam.

Mi a legfőbb változás, amit a bőrödön észrevettél?

Nem hámlik és húzódik már (ez télen gyakran előfordult), valamint sokkal feszesebb az arcom és üdébb a színe.

Melyik termék vált be a legjobban?

Mindegyik terméket nagyon szeretem, mind hatásukban, mind az illatukat tekintve, de az abszolút kedvencem az Éjszakai Megújulás szérum. Csodás hatással van a bőrömre! Ha bekenem vele az arcomat, akkor másnap reggel kipihentebbnek tűnök, a bőröm feszesebb és egyenletesebb – nem sápadt, mint más reggeleken.

Egy bőrápolási workshop keretein belül lehetőséged volt találkozni a márka egyik alapítójával, Margaret de Heinrich de Omoroviczával. Mesélj erről egy kicsit!

Nagyon örülök, hogy találkozhattam Margarettel, élmény volt vele beszélgetni. A bőrápolási workshop számomra azért kedves élmény, mert az, hogy nők összejönnek, és közösen ápolják a bőrüket, megosztva egymással a titkokat és tippeket, abban van valami ősi és természetes dolog, ami szerintem már eléggé kiveszett a mindennapjainkból. Szinte intim közösség alakul ki azokkal, akikkel együtt tisztogatjuk és kenegetjük az arcunkat, ráadásul rengeteg valóban hasznos tanácsot is kapunk közben. A mostani workshop pedig azért is volt különleges, mert Margaret rendkívül közvetlen és kedves, mesélt a termékek hátteréről is, arról, ő mennyit szokott belőlük használni és hogyan, arról, miért neveztek el több terméket is egy bizonyos magyar királynőről, és egy kicsit a márka születésének a történetéről is hallhattunk az egyik megalkotójától.

Ha te is szeretnéd kipróbálni az Omorovicza különleges termékeit vagy bármelyik bőrmegújító rituáléját, foglalj konzultációs időpontot az Andrássy úti üzletbe az alábbi elérhetőségek egyikén.
e-mail: budapest-spa@omorovicza.hu telefon: 06-1-302-4604 cím: 1061 Budapest, Andrássy út 45.