A szerkesztőség szépségkedvencei: Tóth-Szántó Krisztina

2022. február 15.
Minisorozatunkban a szerkesztőségünk tagjai rántják le a leplet arról, mivel is tartják magukat top formában. Ezen a héten Tóth-Szántó Krisztina vezető szerkesztőnk árulja el, mi a legújabb három szépségkedvence.

Chanel Rouge Coco Baume My Rose alakbalzsam

Pontosan úgy néz ki, mint egy rúzs, de mégsem az. A legújabb felfedezettem a Chanel ajakbalzsam, ami pontosan azt a célt szolgálja, amire megoldást kerestem. Színt ad az ajkaimnak, de mégsem rúzs, nem szárít, sőt inkább ápol. De mitől olyan jó? Az ajakbalzsam oleo aktívot tartalmaz, amely az olajfa terméséből nyert, magas omega-9 tartalmú olaj, shea vajat, ami táplál, és hydraboost komplexet is, amely három természetes eredetű olaj (mimóza, jojoba és napraforgó) keveréke és tökéletesen hidratálja az ajkainkat. A sorozat színpalettája a bordótól a barnáig terjed, nekem a My Rose rószaszínes árnyalat tetszett meg. Csodásan élettel teli, enyhén rózsás színe van, pici gyönygházfénnyel, de mégis átlátszó árnyalattal. A csavar viszont, hogy ha egyszer visszük fel áttetsző réteget ad, de ha háromszor, akkor a hatás már inkább rúzsszerű. Az pedig már csak hab a tortán, hogy fehér csomagolása is szuperelegáns.

Omorovicza Éjszakai megújulás szérum

Régóta kacérkodtam már a gondolattal, hogy behatóbban megismerkedjek a retinollal. Mielőtt használni kezdtem volna, elolvastam szépségcikkeink között, hogy pontosan mire is kell figyelni. Az Omorovicza Éjszakai megújulás szérum vette el a retinolszüzességem. Az új generációs retinol megvédi a bőrt a stressz okozta károsodásoktól és a helyreállítja a bőrt, míg mi alszunk, vagyis a nevéhez hűen éjszaka regenerál, és reggelre megújítja a bőrt. A termékben található retinal innovatív formája (tulajdonképpen az A-vitamin nem irritáló formája) csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, elősegíti a kollagéntermelődést és irritáció nélkül feszesíti, építi újjá és simítja ki a bőrt. A bioaktív anyagok a sejtmegújítás támogatásával fordítják vissza az alváshiány által okozott károsodásokat, amíg a poliglutaminsav és zablipid keveréke helyreállítja a bőr védekezőrétegét. Azt hiszem, az alváshiány volt az a pont, amin felkaptam a fejemet, és kiszúrtam magamnak ezt a terméket. Ahogy előzetesen olvastam, csak módjával álltam neki használni: először nem a teljes arcomra kentem, csak egy kis részen próbáltam ki, de azt a tanácsot is megfogadtam, hogy hetente először csak egy alkalommal használjuk. Be kell vallanom, az első pár alkalommal, délelőtt picit pirosas volt a bőröm, mintha enyhén égett volna. Először meg is ijedtem, hogy nem bírja a bőröm. De ahogy az ajánlóban is írják, minden bőrtípusra alkalmas, bár érzékeny bőr esetén fel kell építeni a toleranciát… És valóban: a bőröm hozzászokott, megszerette és tényleg reggel kevésbé látszanak a fáradtság nyomai az arcomon.

Esthederm Eau Cellulaire arcpermet

Odavagyok az arcpermetekért. Olyan érzés, mintha a bőröm (is) folyton szomjas lenne. Télen, nyáron szeretem használni. Az egyik befutó nálam az Esthederm celluláris vizet tartalmazó arcpermete, amely tele van antioxidánsokkal. Miért érdemes beiktatnunk a rutinunkba egy arcpermetet is? Mert aktív hatóanyaga megnöveli az utána alkalmazott arcápolók hatását. Az Esthederm terméke ugyanolyan hatásos, akár egy szérum, megfiatalítja a sejteket, a bőrt pedig szemmel láthatóan és tartósan szebbé és fiatalabbá teszi. Védi a bőrt az öregedés ellen is, és a sejtjeink megkapják tőle az ideális működésükhöz szükséges energiát. Néha napközben is, amikor fáradtabbnak érzem magam, az arcomra permetezem, és a bőröm tényleg felfrissül tőle. Abszolút favorit nálam!

Olvass tovább!