Teszteld velünk a L’Oréal Paris Revitalift Laser Pressed-Cream arckrémet!

2022. április 04.
Csatlakozz a Marie Claire tesztelőcsapatához, ahol 100 szerencsés kipróbálhatja és meggyőződhet a L’Oréal Paris Revitalift Laser Retinol+Niaciamide Pressed-Cream arckrém hatékonyságáról. Az éjszakai krém kifejezetten a bőrgyógyászok által ajánlott hatékony összetevőkkel küzd a ráncok csökkentéséért és a bőrtónus kisimításáért.

A Revitalift Laser Pressed-Cream két aktív hatóanyaggal küzd az öregedés jelei ellen. A retinol (A-vitamin) fontos összetevő a ráncok korrigálásáért és a bőr egységesítéséért. A niacinamid (B3-vitamin) pedig segít nyugtatni és ragyogóbbá tenni a bőrt, üdébb megjelenést nyújt. Reggelre a bőr intenzíven hidratáltnak és tápláltnak érződik. Akár 14 éjszaka után a ráncok láthatóan csökkenhetnek, a bőrfelszín simább lehet. A nyak bőre simább és feszesebb lehet. Akár 4 hét alatt segít tovább csökkenteni a ráncokat és fokozni a bőrtónus egyenletességét.

Mit kell tenned, hogy részt vehess a tesztelésben?

  1. Jelentkezz a tesztünkre 2022.04.07-ig ezen az oldalon. A kiválasztottakat e-mailben értesítjük.
  2. A tesztelőknek térítésmentesen 1 darab L’Oréal Paris Revitalift Laser Pressed-Cream arckrémet postázunk ki.
  3. Cserébe azt kérjük, hogy a tesztelési időszak végén oszd meg velünk az arcápolóval kapcsolatos véleményedet és tapasztalataidat, mégpedig az e-mailben kiküldött online kérdőíven keresztül.

A tesztelésben csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat a MICRA-S Piackutató-Marketing- és Üzletviteli Tanácsadó Betéti Társaság kezelje. A kiválasztással, teszteléssel és adatkezeléssel kapcsolatos részletes feltételek megtalálhatók a https://ittelmondhatod.hu/adatkezeles/ oldalon.

Promóció