Nehéz a választás: ombre vagy mono? Két változatban is hódít a Skechers sneaker

2022. április 08.
A Skechers Uno ha akarod játékos, ha akarod letisztult.

A tavaszi-nyári szezonra két változatban is bemutatták a Skechers népszerű sportcipőjét, a Skechers Uno letisztult, mono árnyalatokkal és pasztell színkavalkáddal lesi kegyeinket.

Skechers Uno sportcipő

Fotó: Skechers

Skechers Street™ Uno – Stand on Air

Örök fazon, megunhatatlan színek, casual szettekel jól variálható megjelenés: a Skechers sneaker Stand on Air változata lazán ötvözi mindezeket. Ha csak egy sportcipőt veszel, érdemes ezt a típust választani, hisz nemcsak kényelmet, de időtálló designt is kapsz.

A cipő ráadásul 100% vegán, és megkapta a márka Air-Cooled Memory Foam® talpbetétjét is, aminek nagy előnye, hogy tökéletesen felveszi a talp formáját és meg is tartja azt a viselés időtartama alatt. Vagyis a kényelem napestig biztosított még akkor is, ha sokat gyaloglunk, ácsorgunk benne.

Skechers Street™ Uno – Stand on Air
2 fotó megtekintése

A fekete mellett középkék és pasztell rózsaszín árnyalatban is elérhető, ára 23.990 Ft.

Skechers Street™ Uno 2 – Ombre Away

A Skechers azokra is gondolt, akik a látványosabb sportcipőket kedvelik, ezért megalkották az Uno színátmenetes változatait, melyek olyanok, mintha a felhőkön lépkednénk. Játékos, üde színfolt mindkét verzió, melyek magukon hordozzák a tavaszi-nyári szezon kedvenc árnyalatait.

Skechers Street™ Uno 2 - Ombre Away
2 fotó megtekintése

A kényelemről esetükben is a Skechers Air-Cooled Memory Foam® talpbetétje gondoskodik, vegán szövetből készült felsőrészének és erős tapadást biztosító külső talpának köszönhetően garantáltan időtálló és megbízható cipőről van szó, melynek ára 31.490 Ft.

A sneakereket országszerte megtalálod a Skechers márkaboltokban: Budapest Aréna Mall, Budapest Westend, Budapest Árkád, Budapest Shopmark, Győr Árkád, Pécs Árkád, Debrecen Fórum, Miskolc Pláza, Nyíregyháza Nyír Pláza, Biatorbány Premier Outlet Center.

Ezt olvastad már?