Nehéz a választás: ombre vagy mono? Két változatban is hódít a Skechers sneaker

2022. április 08. |

A Skechers Uno ha akarod játékos, ha akarod letisztult.

A tavaszi-nyári szezonra két változatban is bemutatták a Skechers népszerű sportcipőjét, a Skechers Uno letisztult, mono árnyalatokkal és pasztell színkavalkáddal lesi kegyeinket.

Skechers Uno sportcipő

Fotó: Skechers

Skechers Street™ Uno – Stand on Air

Örök fazon, megunhatatlan színek, casual szettekel jól variálható megjelenés: a Skechers sneaker Stand on Air változata lazán ötvözi mindezeket. Ha csak egy sportcipőt veszel, érdemes ezt a típust választani, hisz nemcsak kényelmet, de időtálló designt is kapsz.

A cipő ráadásul 100% vegán, és megkapta a márka Air-Cooled Memory Foam® talpbetétjét is, aminek nagy előnye, hogy tökéletesen felveszi a talp formáját és meg is tartja azt a viselés időtartama alatt. Vagyis a kényelem napestig biztosított még akkor is, ha sokat gyaloglunk, ácsorgunk benne.

A fekete mellett középkék és pasztell rózsaszín árnyalatban is elérhető, ára 23.990 Ft.

Skechers Street™ Uno 2 – Ombre Away

A Skechers azokra is gondolt, akik a látványosabb sportcipőket kedvelik, ezért megalkották az Uno színátmenetes változatait, melyek olyanok, mintha a felhőkön lépkednénk. Játékos, üde színfolt mindkét verzió, melyek magukon hordozzák a tavaszi-nyári szezon kedvenc árnyalatait.

A kényelemről esetükben is a Skechers Air-Cooled Memory Foam® talpbetétje gondoskodik, vegán szövetből készült felsőrészének és erős tapadást biztosító külső talpának köszönhetően garantáltan időtálló és megbízható cipőről van szó, melynek ára 31.490 Ft.

A sneakereket országszerte megtalálod a Skechers márkaboltokban: Budapest Aréna Mall, Budapest Westend, Budapest Árkád, Budapest Shopmark, Győr Árkád, Pécs Árkád, Debrecen Fórum, Miskolc Pláza, Nyíregyháza Nyír Pláza, Biatorbány Premier Outlet Center.

Ezt olvastad már?

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat