Horváth Éva ajánlásával Magyarországra is megérkezett a világhírű DA99 ránctalanító készítmény

2022. április 13.
Ahogy idősödünk, a bőrünk változik, vékonyabbá, szárazabbá válik, és megjelennek a ráncok és elszíneződések. Igaz, egyetlen doboz még nem ígérhet örök fiatalságot és szépséget, ám a legjobb ránctalanítók valóban lassíthatják az öregedést, és célzott összetevőket kínálnak az érett bőr frissítéséhez.

A Balin élő Horváth Éva is felfedezte a DA99 ampullát – ami a webshop.da99.hu oldalon keresztül már hazánkban is beszerezhető –, illetve azokat a formulákat, amelyek valóban simítják a bőrt, lágyítják a ráncokat, fiatalos ragyogást kölcsönözve bőrünknek. Emellett a DA99 ampulla megbízható is, erről CPNP regisztrációjának köszönhetően könnyen megbizonyosodhatunk.

A ránctalanítás innovációja már hazánkban is elérhető

A DA99 lifting ampullák nagyon jól látható módon pörgetik vissza arcunkon az idő kerekét. Csak annyi a dolgunk, hogy hetente egyszer, akár egy alvás ideje alatt alkalmazzuk, majd élvezzük a látványt. A készítménynek köszönhetően  már az első alkalommal meg is tapasztalhatjuk a szépséget, melynek nálunk jobban csak a párunk fog örülni. Azt mondják, a szépség belülről fakad, viszont, ha ennek kézzel fogható, szemmel látható jelei is vannak, akkor már bőrünk egészségéért is tettünk valamit. Erre is kiválóan alkalmasak a DA99 ampullák, mivel alkotóelemei által visszaadják bőrünk természetes fiatalságát, késleltetik az öregedést, így arcbőrünk újra csodás lehet. Épp ezért csak és kizárólag természetes alapanyagokból állnak: az EWG zöld fokozatú besorolás is erre hívja fel a figyelmet. Horváth Éva a terméket bemutató videóban mutatja be a könnyű napi alkalmazást.

Azonnal látható változás?

Felmerülhet a kérdés: hogyan? A készítők rájöttek, hogy az emberi sejtekben 17 fajta aminosav képes rá, hogy regenerálja a sérült arcbőrt, így meggátolja öregedését és egyben hidratálja is azt. A DA99 doboz négy ampullát tartalmaz, ami bőven elég egy hónapra. Egy fiola napi alkalmazása már 30 perc után látható eredményt hozhat – teljesen fájdalommentesen. A szakértők azt tanácsolják, hogy heti szinten és kúraszerűen alkalmazzuk a terméket.

A 99-es szám egyben elégedettségi mutató is, ugyanis az ampullák tesztelése során addig tökéletesítették a terméket, míg el nem érték a kitűzött szinte 100%-os elégedettséget.

A természetes fiatalság titka

Ne csapjuk be magunkat! Legyünk vele tisztában, hogy semmi sem tart örökké, a megelőzés azonban aranyat ér. Egy ránctalanító készítmény önmagában még nem elég a varázslathoz, viszont ha törekszünk rá, hogy egészségesen éljünk, és ehhez az életmódhoz tesszük hozzá a DA99-et, akkor már részben vissza is forgattuk az időt. Legalábbis, ami az arcbőrünket illeti!

A produktum egyedülállósága épp a különlegességében rejlik: abban, hogy természetes összetevőkkel hat a bőrünkre, így – ahogy a vélemények is alátámasztják – a hatás majdnem azonnali, a fiatalodás pedig, bár hosszabb távú, ám annál inkább látványos.

Promóció

 

Reméljük, sokan tekintenek majd elégedetten a tükörbe és kapnak némi önbizalmat, hogy elmondhassák: „Igen, remekül nézek ki, büszke vagyok magamra!”