Vigyázz, kész, teszt: bőrbarát ránctalanítás 3 lépésben

2022. április 22.
Könnyű textúra, isteni illat és a legkiválóbb összetevők – három lépésben vehetjük fel a a harcot a ráncok ellen. Kipróbáltuk a Collistar Rigenera csúcshármasát.

Hogyan találjunk rá a napi rutinunk ideális „hozzávalóira”? Nem könnyű feladat. Próbálkozni, próbálgatni kell, hogy ráleljünk a legideálisabb termékre. Számomra mindig fontos volt például az illat és a könnyű textúra. Ha pedig mindez még tökéletes szakértelemmel is párosul, akkor nyert ügyem van. A Collistar márka termékeit már korábban is használtam, így nem volt teljesen ismeretlen számomra. Az új Rigenera család a bőrbarát anyagokat a legkiválóbb aktív olasz összetevőkkel ötvözi az optimális hatékonyság és kiemelkedő fenntarthatóság érdekében. A ráncokat a sejtregeneráció beindításával csökkenti minimálisra, miközben revitalizálja a bőr hámrétegét a fiatalabb megjelenés érdekében.

teszt-collistar-nyito

Bioregeneráció! De mit is jelent?

Az esztétikai gyógyászat egyik legfejlettebb technikája a bőr bioregenerációja, ami tulajdonképpen a természetes önregenerációs folyamatokat indítja be a szövetekben: egy intradermális plazmainjekciókkal stimulálja és készteti a sejteket új kollagénrostok termelésére. Vért vesznek tőlünk, a levett vért centrifugálják, így megkapják a mélysejtek regenerálódásához szükséges plazmát. Ezt juttatják vissza a bőrünkbe, hogy segítsék a hám létfontosságú tulajdonságainak (tónus, rugalmasság, hidratáltság) helyreállítását, és lassítsák a az öregedési folyamatokat. Nem kell megijedni, a Collistar új termékei inkább csak alapul vették a bioregeneráció tudományát, és speciális aktív összetevőivel „leutánozta” a technika mélyregeneráló hatását.

A Rigenera termékei a bioregeneráció tudománya által ihletett hatóanyagokat tartalmaznak: szuper alacsony molekulatömegű hialuronsavat és két biomimetikus peptidet, az Oligopeptid-1 és az Oligopeptid-2 exkluzív kombinációját. Ezen peptidek „utánozzák” a szervezetünkben természetesen megtalálható fehérjék működését, megkettőzve a plazma hatékonyságát az esztétikai gyógyászat bioregenerációs technikájában: a sejteket olyan molekulák termelésére serkentik, mint a kollagén, amelyek elengedhetetlenek a bőr feszes és rugalmas állapotához. A termékben található hialuronsav molekula az egyik legkisebb a világon (180-szor kisebb, mint az átlagos formulákban található hialuronsav), behatol a bőr mélyebb rétegeibe, és belülről tölti fel a ráncokat. Ráadásul a Targeted Active Technology®-nak köszönhetően ezek az „aktív” összetevők oda juttatják az értékes hatóanyagokat, ahol a bőrben leginkább szükség van rájuk.

3 lépéses rutin – reggel és este

Egy olasz biotechnológiai központ segítségével a Collistar a Rigenera termékekhez 3 különböző merisztematikus sejtet választott ki, amelyek nagyon értékesek a bőrünk számára. A növényi őssejtek a növényekben természetesen előforduló kivételesen értékes anyagok, képesek stimulálni a bőr mélyebb rétegeit is. Azon felül, hogy rendkívül hatásosak, teljesen fenntartható technológiával  állítják elő: a növény levélének egészen apró része is elég ahhoz, hogy elegendő anyagot vonjanak ki a végtelenül sokszorosítható regeneráló erejű őssejtekből.

1. lépés: Ránctalanító koncentrátum

A Collistar Rigenera simító ránctalanító koncentrátum a reggeli és az esti rutinunk első lépése lehet. A visszazárható ampullában található szérum tartalmazza a szuper alacsony molekulatömegű hialuronsavat és két biomimetikus peptidet, a formulát pedig az olasz merisztematikus fekete csalán sejtek teszik még tökéletesebbé. A fekete csalán intenzív gyógyító és regeneráló hatása kisimítja a ráncainkat és beindítja a természetes gyógyító folyamatainkat. Elég 5-6 csepp a krém előtt főként a ráncokra koncentrálva. A koncentrátum azonnal felszívódik, mintha szomjazott volna  a bőröm rá.

2. lépés: Ránctalanító hidratáló krém az arc és a nyak területére

A következő lépés a hidratálás: a termékcsaládra jellemző összetevők mellett a Collistar Rigenera simító ránctalanító krémét a csipkebogyó sejtek teszik teljessé. Antioxidáns hatásuk revitalizálják a bőrt és javítják a bőr textúráját. Illatos, finom, könnyű, reggel és este is használhatjuk, ráadásul arc mellett a nyak területére is tökéletes. Hamar simábbá és tónusosabbá vált tőle a bőröm.

3. lépés: Ránctalanító szemkörnyékápoló

Harmadik lépésnek érdemes bevetnünk a Collistar Rigenera szemkörnyékápolót. Ahogy a „testvérei”, ez a krém-gél is könnyű, szuper hidratáló, szinte kisimítja a szemkontúrt. A formulát az olasz merisztetikus echinacea sejtek teszik teljessé, amelyek helyreállítják a bőr védőrétegét és serkentik a kollagéntermelést, és szupererejük van a ráncokkal szemben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Collistar Magyarország (@collistarhungary) által megosztott bejegyzés

Ökotudatos választás

A hatás még nem minden, pláne manapság. Egyre fontosabb, hogy amit használunk ne csak a bőrünk, de a bolygó barátja is legyen. A termékcsalád szilikonok, alkohol, parfüm-allergén/parfüm és állati eredetű összetevők nélkül készülnek, de mindezen felül még a csomagolása is környezetbarát. A krémekhez való tégely 100%-ban újrahasznosítható üvegből készül, a fedelet is újratervezték, hogy 37%-kal több műanyagot takarítsanak meg, az ampullák teljesen újrahasznosítható műanyagból készülnek, a csomagoláshoz és a szórólapokhoz használt papír pedig tanúsított, fenntartható forrásból származik, és 100%-ban újrahasznosítható.

A Collistar Rigenera termékeit online megtalálod a lovebrands.hu és douglas.hu oldalon.

Promóció