Te is szépülhetsz az Estée Lauder, megújult kozmetikai kabinjában

2022. szeptember 13.
Kipihenni magunkat, megújulni, felfrissülni, kisimulni egy helyen. Igazi kényeztetésre vágysz, bőrbarát ápolásra, amelynek az eredménye a valóban ragyogó bőr? A világ első Estée Lauder szaküzlete több kincset rejt, mint gondolnád. Többek között a megújult kozmetikai kabint, ahol számos kényeztető kezelés közül választhatsz elérhető áron.

A belváros szívében található kozmetikai kabinban megtalálod a számításod. Az arckezeléseket az Estée Lauder márkától megszokott luxus minőségű termékekkel, exkluzív környezetben hozzáértő kozmetikusok végzik. A sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberek kiemelt figyelmet fordítanak ránk, pontosan azért, hogy a szalonban töltött idő valóban a relaxációról és a végtelen kényeztetésről szóljon. Ráadásul a kezelések mellé ajándék relaxációs kézmasszázs és a kezelés végén sminkkel kedveskednek nekünk.

Bőr és életkor alapján

Nem csak bőrprobléma, de életkor alapján is választhatunk a szalonban elérhető hat arckezelés. Az egyik legnépszerűbb, a Basic arckezelés 60 percig tart, a fő hangsúly pedig a bőr kitisztításán és felfrissítésén van. Ha ennél egy kicsit többre vágyunk, tökéletes választás a Mélyhidratáló kezelés. Mindössze 90 perc és a bőrünk felfrissítése mellett extra hidratálással és mélyen tápláló kezeléssel kényeztetnek minket. Egy másik 90 perces kezelés, amely az Anti-Aging Supreme nevet kapta, az egyik legnépszerűbb átfogó ápolást nyújtja, amely során a közkedvelt Revitalizing Supreme+ termékcsalád termékeivel kényeztetik bőrünket. A kezelés hatékonyan segíti elő a bőr természetes kollagéntermelését, az eredmény pedig ragyogó, feszes és tömör bőr.

Ha kedveljük a különlegességeket, válasszuk az Anti-Aging Re-Nutriv kezelést, amelynek legfőbb ereje a Re-Nutriv Ultimate Diamond termékcsaládban megtalálható ritka feketegyémánt szarvasgomba kivonatban rejlik. 90 perc alatt energizál és ragyogó élettel tölti meg bőrünket. Ha kúraszerű kezelésben gondolkodunk, a szalonban elérhető a Mesopen kezelés is, amely annak ellenére, hogy kúraként javasolják, már egy 60 perces kezelés után is látványos lesz az eredmény: a bő megújul, feltöltődik, és feszesebb énjét mutatja. A szépülés mellett a nyugalom is fontos számunkra? A 60 perces Anti-Aging Relax kezelés, amely pihentető nyirokmasszázzsal párosított arckezelés, tényleg a nyugalom elvarázsolt szigetére repít minket.

Énidő nekem, énidő neked – játssz velünk!

Egy kis kedvcsináló és bővebb infó a nyereményjátékról az alábbi videóban!

 

Estée Lauder kozmetikai kabin: 1052 Budapest, Váci utca 12.
Bejelentkezés: +36 1 266 7829

Promóció