Stella McCartney saját arckrémekkel jön ki

2022. augusztus 31.
A brit divatguru újabb fontos karriermegállóhoz érkezett. Az LVMH csoporttal együttműködve egy új bőrápolási márkát hoznak létre, mégpedig STELLA by Stella McCartney néven.

Szinte nem telik el hónap, vagy néha hét, hogy egy új sztármárka születéséről ne értesülnénk. A sorba ezúttal a brit Stella McCartney is beáll, akit eddig világhírű zenész édesapjáról (Paul McCartney) és a sikeres divatmárkájáról, -kollekcióiról ismerhettünk. Stella Victoria Beckham nyomdokait követve a bőrápolás piacának bevételében is ki akarja próbálni magát, ehhez pedig egészen izmos partnerre talált a luxusóriás LVMH csoport „személyében”, amellyel egyébként már 2019-ben szövetségre lépett.

Stella-McCartney-szepsegmarkaStella McCartney szépségmárkát indít

A tudatos luxusdivat után Stella a hasonló paraméterű bőrápolási termékekre fókuszál, vagyis a vágya tiszta, prémiumminőségű kozmetikumokkal bővíteni a világ amúgy sem túl szerény kínálatát. A hírek szerint az anyatermészettel való teljes összhangot, a hatékonyságot keresi a formulákat és a termékeket tekintve, amelyekkel tökéletes ápolásban részesíthetjük magunkat – nagy eséllyel komoly árszabás mellett. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stella McCartney (@stellamccartney) által megosztott bejegyzés

A tudatos luxust hirdető hírességtől „vegán, cruelty-free, környezetbarát csomagolás, ökobarát összetevők” hívószavakkal érkeznek majd az újdonságok, igaz, egyelőre a pontos árakat nem ismerjük, de a bevezetés pontos dátumát is homály fedi. Ugyanakkor az LVMH csoport által kiadott közlemény és Stella McCartney nyilatkozata szerint korszakalkotó újdonság lesz a 3 éves fejlesztés után létrehozott márka, amit a tervező nagy lelkesedéssel készül megosztani mindenkivel.

Eddig 3 alappilléren nyugszik a minimalista terméksor, a Reset tisztítón, az Alter-Care szérumon és a Restore krémen. A formulák állítólag mennyei illattal érkeznek, High Cliff néven, amelyet Francis Kurkdjian parfümőr, a Christian Dior parfümigazgatója alkotott meg. 

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!