Jaguar – a stílusos és megbízható útitárs

2022. október 06.
Neked mi a legfontosabb szempont autóvásárláskor: a megjelenés vagy a minőség és a teljesítmény? A Jaguar esetében nem kell kompromisszumot kötnöd, hiszen nemcsak stílusosan róhatod vele az utakat, de abban is biztos lehetsz, hogy megbízható társad lesz.

Garanciában is az átlag felett

Aki Jaguarral közlekedik, biztosan megszokta már, hogy sok szempár szegeződik rá. Azonban a Jaguarokat nemcsak markáns dizájnjuk, szembeötlő vonalvezetésük emeli ki a mezőnyből: a brit gyártó versenyképes garanciacsomagja csak még vonzóbbá teszi őket az autóvásárláson gondolkodók számára.

Jaguar E-Pace, a kompakt városi SUV

A Jaguar az első luxusautó-gyártó cég, amely teljes modellpalettájára – ideértve a hibrid és elektromos járműveket is – az iparági szabványt jelentő három évnél lényegesen hosszabb jótállási időt kínál. Ezentúl a Magyarországon vásárolt Jaguarokhoz 6 év vagy 150.000 km kiterjesztett garancia jár.

Hosszútávú biztonság és kiszámíthatóság

Ez az átfogó garancia 6 év szabadságot, nyugalmat és kiszámíthatóságot jelent, neked csak a vezetés élményére kell koncentrálnod. További pozitívum, hogy a szervizelési és üzemeltetési költségeket is jobban átláthatod, ráadásul a megnövekedett jótállási idő jelentősen növeli majd a használtautó értékét is, ha esetleg új modellre váltanál. Arról nem is beszélve, hogy a lízingszerződések esetében a megnövekedett maradványérték miatt csökken a finanszírozás költsége a teljes futamidő alatt. Mindezek csak tovább erősítik a prémium autómárka egyébként is versenyképes értékajánlatát.

Jaguar XE és XF, a klasszikus vonalak kedvelőinek

Ahol te számítasz

A luxus szegmensben piacvezetőnek számító garanciacsomag bizonyíték a brit gyártó ügyfélközpontú szemléletére, és egyben kifejezi a márkának a modern luxusról alkotott elképzelését, valamint a minőség és a megbízhatóság iránti elkötelezettségét is.

Jaguar F-PACE: nem hétköznapi szabadidőjármű

A jövőnkre gondolva

Az újonnan vásárolt Jaguarokhoz járó garanciacsomag összhangban van a Jaguar Land Rover ambiciózus, a fenntartható mobilitás mellett elkötelezett ’Reimagine’ stratégiájával is. A vezető luxusautó-gyártó 2039-re tűzte ki a vállalati szintű, azaz a teljes gyártási- és beszállítói láncra, illetve a saját működésre vonatkozó karbonsemlegességet. Ennek pedig fontos részét képezi a modellek életciklusának növelése és a termékminőség folyamatos fejlesztése is.

Ha további érvekre van szükséged, hogy miért egy Jaguart válassz, vagy szeretnél többet megtudni a Jaguar új garanciacsomagjáról, látogass el a jaguar.hu oldalra!

Promóció