Vigyázz, ezek a csillagjegyek pocsékul vezetnek!

2022. február 13.
Nyilván nemcsak azon múlik, de a születési horoszkópnak is szerepe lehet abban, hogy ki milyen ügyes vezető. Ezúttal nem a főnökségről beszélünk, hanem arról, hogyan vezetnek autót az egyes csillagjegyek.

Kos

A Kos veszte az utakon az, hogy rendkívül impulzív, erőteljes versenyszellem hajtja és időnként a kelleténél jóval optimistább. Minden téren a legjobb akar lenni, ezért attól sem riad vissza, hogy az utakon versenyezni kezdjen vagy másokat provokáljon. Vakmerő vezetési stílusának fontos eleme, hogy imádja nyomni a gázt, ami miatt nemcsak gyorshajtáson érik gyakran, hanem a balesetek okozói között is sokszor felbukkan.

Vigyázz, ezek a csillagjegyek pocsékul vezetnek!

Szűz

Igaz, hogy a Szűz igyekszik minden apró részletre ügyelni és szeretne mindig, minden téren tökéletes lenni, a volán mögött ez nem mindig sikerül neki. Bár minden bizonnyal irigylésre méltóan tud parkolni, így semmi szüksége ehhez hasonló parkolási trükkökre és előzés közben is körültekintő, a gyorshajtásért bírságot bezsebelő zodiákus jegyek között a második helyen áll, így cseppet sem nevezhető veszélytelenül vezető sofőrnek! 

Nyilas

Ez a csillagjegy nem ápol túl jó barátságot a szabályokkal, és mindig erős benne a vágy, hogy áthágja azokat. Mindez a vezetési stílusára is rányomja a bélyegét: a Nyilast bizony gyakran érik szabályszegésen, olyannyira, hogy igazi rekordernek számít büntetésgyűjtésben. Az élvonalban jár a gyorshajtással, és nem ritka az sem, hogy bevonják a jogosítványát ennek a bátran kockáztató csillagjegynek.

Vigyázz, ezek a csillagjegyek pocsékul vezetnek!

Bak

Egy újabb meglepő jegy, aki helyet kapott ezen a listán, az egyébként szuper tulajdonságokkal megáldott Bak. Vesztét a volán mögött az okozza, hogy elképesztően makacs, céltudatos és szeretne mindenkit maga mögé utasítani. Lássuk be, ez a gondolkodásmód vezetés közben cseppet sem veszélytelen, ezért gyakori, hogy baleseteknél Bak jegyű a vétkes fél. Mellette szól viszont, hogy nagyon felelősségteljes, megbánja, ha szabályt szeg és nem kenyere, hogy cserben hagyjon másokat. 

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?