Vigyázz, ezek a csillagjegyek pocsékul vezetnek!

2022. február 13. |

Nyilván nemcsak azon múlik, de a születési horoszkópnak is szerepe lehet abban, hogy ki milyen ügyes vezető. Ezúttal nem a főnökségről beszélünk, hanem arról, hogyan vezetnek autót az egyes csillagjegyek.

Kos

A Kos veszte az utakon az, hogy rendkívül impulzív, erőteljes versenyszellem hajtja és időnként a kelleténél jóval optimistább. Minden téren a legjobb akar lenni, ezért attól sem riad vissza, hogy az utakon versenyezni kezdjen vagy másokat provokáljon. Vakmerő vezetési stílusának fontos eleme, hogy imádja nyomni a gázt, ami miatt nemcsak gyorshajtáson érik gyakran, hanem a balesetek okozói között is sokszor felbukkan.

Vigyázz, ezek a csillagjegyek pocsékul vezetnek!

Szűz

Igaz, hogy a Szűz igyekszik minden apró részletre ügyelni és szeretne mindig, minden téren tökéletes lenni, a volán mögött ez nem mindig sikerül neki. Bár minden bizonnyal irigylésre méltóan tud parkolni, így semmi szüksége ehhez hasonló parkolási trükkökre és előzés közben is körültekintő, a gyorshajtásért bírságot bezsebelő zodiákus jegyek között a második helyen áll, így cseppet sem nevezhető veszélytelenül vezető sofőrnek! 

Nyilas

Ez a csillagjegy nem ápol túl jó barátságot a szabályokkal, és mindig erős benne a vágy, hogy áthágja azokat. Mindez a vezetési stílusára is rányomja a bélyegét: a Nyilast bizony gyakran érik szabályszegésen, olyannyira, hogy igazi rekordernek számít büntetésgyűjtésben. Az élvonalban jár a gyorshajtással, és nem ritka az sem, hogy bevonják a jogosítványát ennek a bátran kockáztató csillagjegynek.

Vigyázz, ezek a csillagjegyek pocsékul vezetnek!

Bak

Egy újabb meglepő jegy, aki helyet kapott ezen a listán, az egyébként szuper tulajdonságokkal megáldott Bak. Vesztét a volán mögött az okozza, hogy elképesztően makacs, céltudatos és szeretne mindenkit maga mögé utasítani. Lássuk be, ez a gondolkodásmód vezetés közben cseppet sem veszélytelen, ezért gyakori, hogy baleseteknél Bak jegyű a vétkes fél. Mellette szól viszont, hogy nagyon felelősségteljes, megbánja, ha szabályt szeg és nem kenyere, hogy cserben hagyjon másokat. 

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?

Ezek a csillagjegyek ki nem állhatják egymást

Ezek a csillagjegyek ki nem állhatják egymást

A születési horoszkóp alapján nemcsak azt lehet megmondani, hogy kik azok, akik mágnesként vonzzák egymást, hanem az is feltérképezhető, hogy mely csillagjegyek taszítják egymást. Itt van, hogy ki kit nem bír elviselni!

Szólj hozzá te is!

Még több Horoszkóp