Életmódváltás Tomán Szabinával: maradj egyensúlyban

2022. november 17.
A legfontosabb, hogy megőrizzük az egészségünket, megtaláljuk a lelki békénket és egyensúlyba kerüljünk. Fehérjékben, rostokban gazdag táplálkozás, megfelelő mennyiségű folyadékbevitel, pihentető alvás és elegendő testmozgás. Erre mind szükségünk van ahhoz, hogy a szervezetünk hibátlanul működjön, mi pedig kívül-belül szépnek érezzük magunkat.

„Rá kellett jönnünk, hogy az egyensúly még akkor is könnyen felborulhat, ha igyekszünk a fentiek közül mindent betartani. Több mint 15 000 vendég életmódváltását segítettük az elmúlt években, velük pedig folyamatosan konzultáltunk – mondja Tomán Szabina. – Nagyon sok panaszra derült fény, felszívódási zavarok, puffadás, hasi görcsök, intoleranciák.  Így kezdtünk el a fejlesztő csapatommal azon dolgozni, hogy megtaláljuk a megoldást. A kutatások mind odáig vezettek, hogy a megoldás a bélrendszerben rejlik. Az immunsejtek 70 százaléka a bélrendszerben található, a bél egészsége és a közérzetünk szoros kapcsolatban állnak egymással. Ez ihlette a fejlesztést, mely több éven át tartott.”

A titok részben a régmúltban keresendő: amikor eleink egészségesebben éltek, többet mozogtak, jobban étkeztek, kevesebb hasonló problémával kellett szembenézniük. Ezeknek a kutatásoknak mentén igyekszik tehát a legújabb fejlesztés, a Toman Balance Novum csomag a szervezet egyensúlyát, egészségét támogatni. A 30 napos kúra során probiotikumokkal, enzimekkel, a vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó ImmunGuard étrend-kiegészítő kapszulával, és a Toman Fiber Complex, útifűmaghéjat, csicsókaport, inulint és citruspektint tartalmazó, banán ízű étrend-kiegészítő italpor segítségével indulhatunk el egy kiegyensúlyozottabb állapot irányába.

Ha pedig az alapproblémát már sikerült orvosolnunk, tegyünk meg mindent, hogy kívül-belül formában maradjunk. Szépségünket, egészségünket, vitalitásunkat segítenek megőrizni a Toman Vital étrendkiegészítő termékei is, melyek a szervezet természetes egyensúlyát vitaminok, aminosavak, növényi és gyümölcskivonatok segítségével támogatják, legyen szó akár vízhajtásról, zsírbontásról, vagy éppen kollagénpótlásról.

A siker titka

Tomán Szabina életében most a legnagyobb újdonság, hogy párhuzamban az életmódváltásról vallott nézeteivel megjelent a könyve Siker a mosoly mögött – Mutatom, hogyan csináld címmel. A könyv azoknak szól, akik szeretnék az életüket teljességben, harmóniában, mosolygósan élni, miközben a számtalan szerep között egyensúlyoznak. A könyvben olyan történeteket ismerhetünk meg, amelyeket eddig Szabina még nem osztott meg magáról, és arról az útról, ami a sikerekig vezetett. De bemutatja azokat a szakértőket is, akik segítségére voltak, és akiktől sokat tanult, tanul a mai napig. A Siker a mosoly mögött – Mutatom, hogyan csináld abban segít, hogy erőt tudjunk meríteni egymásból.

Promóció