Ennél könnyebb, modernebb és szebb laptopot aligha találsz

2022. november 24.
Valószínűleg mindenkivel előfordult már, hogy laptopot kellett vásárolnia, ilyenkor pedig az ár mellett rengeteg egyéb szempontot is figyelembe szokás venni. A dizájn és a szín egyből egy döntő tényező lehet, a minőségi anyaghasználat, a hardver és a kijelző általában csak utána következik.

Az ASUS Zenbook S 13 OLED-nél aligha létezik jelenleg szebb, könnyebb és modernebb megoldás a piacon. Az ultrakönnyű, 14,9mm vékony, magnézium-alumínium ötvözetből készült ház kifinomult, mégis a mindennapokat változatosabbá tevő színeket öltött magára, hiszen a kék, zöld, fehér és bézs kínálatából mindenki talál a ruhatárához legjobban illő modellt. A tökéletes hordozhatóságot nem csak a magas követelményeket támasztó MIL-STD-810G katonai szabványnak való megfelelés, hanem a mindössze 1 kilogrammos súly és a teljes munkanapot lefedő és praktikusan USB-C csatlakozóval tölthető akkumulátor biztosítja.

Az elegáns monogrammal ellátott fedlapot felnyitva, egyből a gyönyörű OLED kijelző csodálható meg, mely tartalomfogyasztáskor lenyűgöző képélményt biztosít, munka közben pedig védi a szemek egészségét, hiszen a hagyományos laptop kijelzőkhöz képest akár 70%-kal alacsonyabb a káros kékfény kibocsátása. Ha mindez még nem lenne elég, az érintőképernyőn pofonegyszerű a kézzel való navigálás vagy a stylus-szal való jegyzetelés, szerződések és dokumentumok aláírása. A biztonságról a bekapcsológombba épített ujjlenyomat-olvasó gondoskodik, a valós idejű képjavítással rendelkező webkamera pedig a zajszűrős mikrofonnal kiegészítve kiváló választás az online megbeszélésekhez.

A kompakt méret és a pihekönnyű súly mellett az ASUS Antibakteriális Védelem gondoskodik arról, hogy bárhol-bármikor biztonságosan elő lehet venni ezt a gyönyörű gépet. A billentyűzeten, az érintőpadon és a körülöttük található felületen biztosított különleges védelem több mint 99%-os hatékonysággal akadályozza a baktériumok szaporodását. Kevesen tudják, de egy laptopon bizony akár 20 ezerszer is több baktérium található, mint egy WC-ülőkén, hiszen míg az illemhely után kezet szokás mosni, mielőtt laptophoz ülnénk, kevesen mennek el direkt egy kézmosásra, használatuk pedig akár egy napon belül is igen változó környezetben történhet. Ez a réteg akár három évig is védelmet biztosíthat, még akkor is, ha a felhasználó gyakran tisztítja a képernyőt és a billentyűzetet egy erre szolgáló anyaggal.

A legújabb AMD platformnak, a villámgyors SSD-nek, az egyedi ASUS fejlesztéseknek és a sokoldalú USB-C csatlakozóknak köszönhetően az új Zenbook S 13 OLED elegáns és erős társa lehet a rohanó életmódot folytatóknak.

Promóció