Ennél könnyebb, modernebb és szebb laptopot aligha találsz

2022. november 24. |

Valószínűleg mindenkivel előfordult már, hogy laptopot kellett vásárolnia, ilyenkor pedig az ár mellett rengeteg egyéb szempontot is figyelembe szokás venni. A dizájn és a szín egyből egy döntő tényező lehet, a minőségi anyaghasználat, a hardver és a kijelző általában csak utána következik.

Az ASUS Zenbook S 13 OLED-nél aligha létezik jelenleg szebb, könnyebb és modernebb megoldás a piacon. Az ultrakönnyű, 14,9mm vékony, magnézium-alumínium ötvözetből készült ház kifinomult, mégis a mindennapokat változatosabbá tevő színeket öltött magára, hiszen a kék, zöld, fehér és bézs kínálatából mindenki talál a ruhatárához legjobban illő modellt. A tökéletes hordozhatóságot nem csak a magas követelményeket támasztó MIL-STD-810G katonai szabványnak való megfelelés, hanem a mindössze 1 kilogrammos súly és a teljes munkanapot lefedő és praktikusan USB-C csatlakozóval tölthető akkumulátor biztosítja.

Az elegáns monogrammal ellátott fedlapot felnyitva, egyből a gyönyörű OLED kijelző csodálható meg, mely tartalomfogyasztáskor lenyűgöző képélményt biztosít, munka közben pedig védi a szemek egészségét, hiszen a hagyományos laptop kijelzőkhöz képest akár 70%-kal alacsonyabb a káros kékfény kibocsátása. Ha mindez még nem lenne elég, az érintőképernyőn pofonegyszerű a kézzel való navigálás vagy a stylus-szal való jegyzetelés, szerződések és dokumentumok aláírása. A biztonságról a bekapcsológombba épített ujjlenyomat-olvasó gondoskodik, a valós idejű képjavítással rendelkező webkamera pedig a zajszűrős mikrofonnal kiegészítve kiváló választás az online megbeszélésekhez.

A kompakt méret és a pihekönnyű súly mellett az ASUS Antibakteriális Védelem gondoskodik arról, hogy bárhol-bármikor biztonságosan elő lehet venni ezt a gyönyörű gépet. A billentyűzeten, az érintőpadon és a körülöttük található felületen biztosított különleges védelem több mint 99%-os hatékonysággal akadályozza a baktériumok szaporodását. Kevesen tudják, de egy laptopon bizony akár 20 ezerszer is több baktérium található, mint egy WC-ülőkén, hiszen míg az illemhely után kezet szokás mosni, mielőtt laptophoz ülnénk, kevesen mennek el direkt egy kézmosásra, használatuk pedig akár egy napon belül is igen változó környezetben történhet. Ez a réteg akár három évig is védelmet biztosíthat, még akkor is, ha a felhasználó gyakran tisztítja a képernyőt és a billentyűzetet egy erre szolgáló anyaggal.

A legújabb AMD platformnak, a villámgyors SSD-nek, az egyedi ASUS fejlesztéseknek és a sokoldalú USB-C csatlakozóknak köszönhetően az új Zenbook S 13 OLED elegáns és erős társa lehet a rohanó életmódot folytatóknak.

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat