Ezeknek a vegán illatoknak ellenállni nem érdemes

2023. február 15.
Egyre több vásárló költ tudatosan, okosan, meggondoltan, pláne ha beauty termékekről van szó. Akinek fontos a környezetvédelem, a cruelty-free háttér és az etikus gyártás, az imádni fogja ezeket a nagyon tiszta, vegán parfümöket.

Felmérések igazolják, egyre több a tudatos vásárló, aki a káprázatos csomagolás mögé akar látni. A tudatos vásárló tudni akarja a termék pontos összetevőit, keresi a cruelty-free és a fair trade garanciát, a fenntartható csomagolást és persze a minőségi tartalmat. Ezek közé a szigorú kritériumok közé érkeznek meg légies könnyedséggel a hej:pure illatmárka friss és tiszta illatkreációi, melyek száz százalékban vegán formulákból építkeznek, és környezetbarátabbak nem is lehetnének.

Minden illat olyan különleges, természetes összetevőket tartalmaz, amelyek felelős nyersanyaggazdálkodásból származnak, és amelyeket tisztességes munkakörülmények között nyertek ki. A kifinomult illatok összetevői közül kimaradnak az olyan vitatott komponensek, mint a pálmaolaj, az UV-szűrők és a színezékek.

HejPure vegán pafüm

hej:pure – minden szempontból környezetbarát

A hej:pure a Mäurer & Wirtz illatszergyártó első holisztikusan fenntartható illatkoncepciója, amely valamennyi értékláncot figyelembe veszi: a felelősen termesztett erőforrásoktól a társadalmi és ökológiai környezetvédelmi projektek támogatásán át a fenntartható, újrahasznosított és újrahasznosítható csomagolóanyagokig.

A hej:pure a hulladékképződés elkerülése és az erőforrások megőrzése szempontjából az alábbi elvárásokat tartja szem előtt:

#CSÖKKENTÉS: a flakonok újrahasznosított üveget tartalmaznak, és szándékosan nem kaptak műanyag kupakot. Emellett a száz százalékban újrahasznosított rostból álló, FSC minősítésű kartonból készült hajtogatott dobozokra kizárólag vízbázisú, környezetbarát festékeket nyomtatnak. (A fa és papír termékeken megjelenő FSC, avagy Forest Stewardship Council embléma azt jelzi, hogy azok fa alapanyaga valóban felelős erdőgazdaságból és más ellenőrzött forrásokból származik).

HejPure vegán parfüm

#ÚJRAFELHASZNÁLÁS: a gyönyörű külsejű flakonok szórófejei könnyen lecsavarhatók, és az üres üvegcsék más célra újrafelhasználhatók.

#ÚJRAHASZNOSÍTÁS: minden csomagolóelem (szórófej, üvegpalack és hajtogatott doboz) újrahasznosítható, és a Cyclos független intézet által 98 százalékos, nagyon jó újrahasznosíthatósági minősítést kapott.

#TÁRSADALMILAGHASZNOS: a három illat mindegyike tartalmaz egy-egy „szuperösszetevőt”, vagyis egy olyan különleges hozzávalót, amelyet fenntartható és szociális módon termeltek, és amely az adott régióban elősegíti a tisztességes munkakörülményeket.

HejPure vegán parfüm

#HASZNOSABOLYGÓNAK: a teljes illatsorozat klímasemleges. Az illatszergyártó önkéntesen kompenzálja a CO2-lábnyomot azáltal, hogy a Climate Partnerrel közösen olyan klímavédelmi projekteket támogat, amely tiszta ivóvizet biztosít egy ugandai közösségnek, míg a Plastic Bank nevű szervezettel az óceánok műanyagszennyezése elleni küzdelmébe is beszállt. A projekt a lakosság bevonásával biztosítja, hogy kevesebb műanyag jusson a tengerbe, helyette újrahasznosításra kerüljön. Haitin, Indonéziában, Brazíliában és a Fülöp-szigeteken a helyi lakosok összegyűjtik a strandok műanyaghulladékát, és lehetőségük van arra, hogy ezt az óceáni műanyagot a gyűjtőpontokon pénzre, élelmiszerre, ivóvízre vagy iskolai tandíjra cseréljék.

A Németországban gyártott három klímasemleges illat, a pure flower, a pure water és a pure wood kizárólag a Müller üzletekben és országosan a Müller online shopban kapható.