Trendszetter: a legtutibb vegán bőrszépítők

2021. október 11.
A kizárólag vegán felhozatalból válogató szépségmániásoknak is rengeteg zseniális termék közül kell megtalálniuk az igazit. Mi most egy négyes válogatással készültünk bőrszépítő kategóriában.

Már-már frusztráló lehet a túl nagy választék, így egyre nagyobb szükségünk van a tudatosságra a kozmetikumvásárlásnál is. A választás során érdemes nemcsak a bőrünk állapotát, hanem néhány, számunkra fontos termékjellemzőt is szem előtt tartunk (például, hogy egy bőrápoló környezettudatos, vegán vagy állatkísérlet-mentes legyen).

Kényeztető zabolaj

Ha a natúrkozmetikumokat pártoljuk, érdemes körbenézni a Phi Cosmetics bőrápolói között. Legújabb, textúrájában lágy, mégis nagyon gazdag krémük, a Renewal Oat Therapy a nevéhez hűen egy valóságos regeneráló, sejtmegújító terápia a bőrnek. Olyan értékes hatóanyagokat csempésztek ugyanis bele, mint a hidratáló, puhító zabolaj, a bőröregedést gátló Q10, az antioxidáns hatású asztaxantin vagy a nyugtató pantenol. Kiváló választás érzékeny bőrre is.
10 990 Ftvegan-arcapolas

Esti rutin

Ha a környezettudatosság is elsődleges szempont, a Lush mellett szól, hogy a márka pucér, azaz csomagolásmentes bőrápolóival nem szennyezzük a Földet. A természetes vajakból (például fair trade, bio kakaóvaj) és olajokból (mint a jojoba- vagy a mandulaolaj) készült arclemosó balzsam a tisztításáson túl, levendulaillatának köszönhetően, egyszerre nyugtatja a bőrünket és az idegeinket egy stresszes nap után. Masszírozzuk a bőrbe, majd töröljük le egy mosható arctisztító koronggal.
3290 Ftvegan-arcapolas

Fokozzuk a ragyogást

Egyre csak erősödik a Garnier Bio környezettudatos, organikus arcápolási vonala is, így számtalan bőrproblémára találunk már megoldást náluk is. Ha a cél a ragyogásfokozás, tegyünk egy próbát a csodás, rózsaszínű Rosy Glow vegán arckrémmel. A csipkebogyóolajjal és extra C-vitaminnal dúsított formula élettel tölti fel a bőrt, a hidratálás mellett pedig még feszesít is. Kevesebb smink, több bőrápolás. Ez a mi mottónk.
2699 Ftvegan-arcapolas

Illatterápia

A testre és a lélekre jótékonyan ható aromaterápiás szeánszokat akár a bőrápolási rutinunkba is beilleszthetjük, ha az Adrienne Feller kozmetikumok között válogatunk. A Rose de Luxe arcolaj igazi életelixír a bőrünknek! Krémezés előtt, még enyhén nedves arcra érdemes felvinni, hogy jó mélyen beszívódjon: tonizál, frissít, és percek alatt eltünteti az arcról a fáradtság jeleit. A damaszkuszi rózsa illóolaját is tartalmazó, így a nőiségünk megélésében is támogató arcolaj profi a bőrfeszesítésben és a sejtregenerálásban.
18 542 Ftvegan-arcapolas

Ha a vegán sminkekről is szívesen olvasnál, keresd a cikk folytatását a Marie Claire Beauty Extra mellékletében az újságárusoknál!

Olvass tovább!