Teszteld velünk a L´Oréal Paris Bond Repair hajápolási termékcsaládját!

2023. március 13.
Csatlakozz a marieclaire.hu olvasói csapatához, amelyben 100 szerencsés nő kipróbálhatja a L´Oréal Paris hajápolási termékeit. A kutatásban részt vevő nők a Bond Repair termékcsalád három népszerű termékét is tesztelhetik: a Bond Repair sampon előtti ápolót, a Bond Repair sampont és a Bond Repair balzsamot.

A L’ORÉAL PARIS ELSŐ HAJÁPOLÁSI TERMÉKCSALÁDJA A HAJ INTENZÍV REGENERÁLÁSÁÉRT

A hajszálak regenerálásának tudománya

A haj alakja és átmérője eltérő lehet, de szerkezete mindig azonos, és elsősorban két szintből áll: a kutikulából, amely védőrétegként működik; és a hajkéregből, amely a hajszál belsejében helyezkedik el és keratinsejtekből áll. Ezek a sejtek milliónyi kémiai rost segítségével kapcsolódnak egymáshoz. A hajápolási termékek hagyományosan csak a hajszál külső rétegének – a kutikulának – a regenerálására összpontosítanak. Az igénybe vett hajnak azonban olyan regenerálásra van szüksége, amely a hajkéregig – a hajszál közepéig – is eljut.

Újdonság a L’Oréal Paris hajápolásban az innovatív Bond Repair hajápolási termékcsaláddal, amely különleges összetételének és a citromsav erejének köszönhetően a legmélyebben ható hajápolónk, a haj azonnali átalakulásáért.

A legmélyebben ható hajápolóink

Az Elseve Bond Repair hajápolási termékcsalád citromsavval a L’Oréal Paris márka innovációja. Magas citromsav-koncentrációjának köszönhetően intenzív ápolást biztosít mindenféle igénybe vett hajtípusra. Az új Bond Repair termékcsalád három olyan terméket tartalmaz, amelyek intenzív regenerálást biztosítanak a hajnak. A hajápolási rutin részeként a L’Oréal Paris márka bemutatja újdonságát: a sampon előtti ápolót, amely a termékcsaládban a legmagasabb koncentrációban tartalmaz citromsavat. A sampon előtti ápolót a samponos hajmosás előtt kell felvinni a hajra, mert a haj ekkor tudja a legjobban felszívni, a hajszálak intenzív regenerálásáért. Az innovatív hajkötés-regenerálás mellett a Bond Repair termékek különleges érzéki élményt is nyújtanak. A termékcsalád rendkívül kellemes illatú, amely a grapefruit és az egzotikus virágok felemelő keveréke. A haj regenerálódik és csodálatos illatba borul.

Bond Repair sampon előtti ápoló – 12% regeneráló hatóanyag-kombináció citromsavval a hajkötések regenerálásáért. Intenzív kiöblítendő ápoló samponos hajmosás előtti használatra. Citromsavval tölti fel a hajszálakat és segít regenerálni a belső hajkötéseket, ezáltal pedig segít erősíteni a hajat. 

Bond Repair sampon – 5% regeneráló hatóanyag-kombináció citromsavval. Ez a kíméletes, mindennapos használatra is megfelelő sampon segít regenerálni a belső hajkötéseket. Használatkor gazdag, de krémes habot képez, amely hatékonyan tisztít, miközben kíméletes is a hajjal. 

Bond Repair balzsam – 10% regeneráló hatóanyag-kombináció citromsavval. Ez az ápoló balzsam a citromsav erejével erősíti meg a hajat és zárja le a haj kutikuláit, a maximális ápolásért a hajszálak számára.

Mit kell tenned, hogy részt vehess a tesztelésben?

  1. Jelentkezz a tesztünkre 2023. március 27-éig https://opinio.ittelmondhatod.hu:443/opinio/s?s=2656lpbr A kiválasztottakat e-mailben értesítjük.
  2. A csomagban háromféle terméket fogunk küldeni, hogy mindenki ki tudja próbálni a teljes termékcsaládot.
  3. Cserébe azt kérjük, hogy a tesztelési időszak végén oszd meg velünk a termékekkel kapcsolatos véleményedet és tapasztalataidat, mégpedig az e-mailben kiküldött online kérdőíven keresztül.

A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat a MICRA-S Piackutató-Marketing- és Üzletviteli Tanácsadó Betéti Társaság kezelje. A kiválasztással, teszteléssel és adatkezeléssel kapcsolatos részletes feltételek megtalálhatók a https://ittelmondhatod.hu/adatkezeles/ oldalon.

Promóció