A szerkesztőség szépségkedvencei nyárra: Czvitkovits Judit

2022. július 15.
Minisorozatunkban szerkesztőségünk tagjai rántják le a leplet arról, mivel tartják magukat top formában. Ezúttal Czvitkovits Judit kolléganőnktől következik három, már kifejezetten a nyári neszesszerbe válogatott szépségkedvenc.

Napozó arckrém

Megannyi traumatikus leégés után már kislányként rettegtem a naptól, és úgy kentem magamra az ötven faktort, mint más a bronzolajat. Erről a szokásomról negyvenéves koromig sem mondtam le, mára pedig úgy ismerem a fényvédők piacát, mint a tenyeremet. Egyik legnagyobb kedvenc a Vagheggi Summer Paradise ránctalanító hatású, 50 faktoros napozó arckrémje, ami csak első tapintásra hozza a fényvédők sűrű, masszív állagát, a bőrre felhordva fél percen belül könnyed, illatos, hidratáló, könnyen felszívódó bársonnyá változik át, amit nagyon szeret az arcom. Számomra az is fontos szempont, hogy egy olyan bőrvédő hatású kozmetikum a mindennapi társam, ami CORALFRIENDLY tanúsítvánnyal rendelkezik, vagyis nem bántja a vizek élővilágát, és a környezetet sem károsítja.

vagheggi napozó

Kissproof folyékony rúzs

Mivel a sápadt emberek táborát erősítem, de a túl sok sminket nem szeretem, hamar megtanultam, hogy az élénk színű rúzs a legjobb barátom. Évekbe telt, mire ráleltem a legnagyobb kedvenceimre, amelyek azon túl, hogy csodaszínű pigmentekkel borítják be az ajkamat, hidratálnak, tartósak és kényelmesek. A L’Oréal Paris Rouge Signature piros árnyalata azóta örök darab a táskámban, hogy piacra dobták, a matt, folyékony rúzs leheletvékony réteget képez az ajkakon, és ott is marad hosszú órákon át, azt se az uszoda, se a Balaton vize nem mossa le.

rúzs

Ásványi highlighter

A highlighter az egyik létező legpraktikusabb beautytermék, ami azoknak is tökéletes választás, akik smink dolgában beérik egy látványos rúzzsal, minden más legyen szelíd, minimál. Az Annabelle Minerals ásványi highlightere nekem ebben tökéletes választás, szinte észrevétlenül teszi tükörsimává és ragyogóvá a bőröm. Használni nemcsak a látvány, de az érzés miatt is jó, ásványi összetevői ugyanis ápolják és táplálják a bőrt.

Olvasd el ezt is!