Ahol új útra térhetünk – Életmódváltás Carbona-módra

2023. április 05.
Kényelmes szállodai miliőben könnyebb odafigyelni önmagunkra. A mindennapok rutinjától elszakadva, könnyebb új, egészségesebb szokásokat kialakítani az áhított életmódbeli változtatások eléréséhez.
Ahol új útra térhetünk – Életmódváltás Carbona-módra

Egészségünkre

Mindegy, hogy mi az életmódváltás célja: legyen az testsúlycsökkentés, kiegyensúlyozott táplálkozás, alakformálás, aktivitásfokozás vagy szellemi elcsendesülés, az biztos, hogy az egészséget szolgálja. Ahogyan a cél, úgy az ok is változó. Lehet, hogy most adja úgy az élethelyzet (elég nagy már a gyerek, új munkahely), lehet, hogy most elégeltük meg a látványt a tükörben, lehet, hogy egy fontos eseményre készülünk, de az is előfordulhat, hogy egészségügyi panaszoktól szabadulnánk.

Megannyi úton haladhatunk

Meghozzuk a döntést, valamilyen okból változtatni szeretnénk és kitűzünk magunk elé egy célt. De milyen úton jutunk el oda? Nem mindegy, hogy mekkora távolságot kell megtenni. Az évek óta mozgásszegény életmódot folytató túlsúlyos negyvenesnek egész más lesz az útja a formás alakot eredményező aktív élet felé, mint egy erősen stresszes harmincasnak a lelki harmónia felé. Egy biztos, könnyebb lesz elkezdeni, ha ebben szakértői tanácsok, kiegészítő szolgáltatások nyújtanak segítséget, és ha egy kényelmes szállodai környezetben léphetünk a változás útjára.

Sikerre hangolva

A NaturMed Hotel Carbona csapatára számíthat. Inspirációt adnak a kezdethez, és támogatást nyújtanak, hogy könnyebb legyen kitartani az elhatározás mellett, vagy ha úgy érezzük, elakadtunk az életmódváltás útján. Számíthatunk a segítségre, ha megszabadulnánk némi plusz kilótól, formásabb testet szeretnénk, ha tónusosabb bőrre vágyunk, ha az ülőmunka által megviselt gerincünket kényeztetnénk vagy ha szeretnénk uralni a stresszes szituációkat.

Az egészséges mértékletességet középpontba helyező 10 napos böjtkúra segít elindítani a testsúlycsökkentést, támogatja az életmódváltásra való ráhangolódást és az egészségesebb testtudat kialakítását. Az alakformáló program azoknak ajánlott, akik formásabb alakra, tónusosabb izmokra és feszesebb bőrre vágynak. Akik a kilók helyett inkább centiméterekben mérnék a változásokat, az anti-cellulit program segíti a bőr szerkezetének megerősítését, így jelentősen csökkenhet a narancsbőrre jellemző dudorok és gödröcskék mérete. A gerincerősítő kúra segít búcsút inteni a nyak-és derékfájdalomnak, javítja és erősíti a testtartást, ruganyosabbá teszi a mozgást. A tavaszi jóganapok során megtapasztalhatjuk a belső harmóniát, a légzés és a mozgás összehangolásának nagyszerű, testet és lelket felszabadító élményét.

carbona.hu

Promóció