Lehet dúsabb a hajkoronánk? Naná!

2023. április 11.
Bosszantó, zavaró vagy épp kétségbe ejtő jelenség: mindannyian másképp éljük meg a hajhullást, ám mindnyájan szeretnénk véget vetni neki. A L'Oréal Paris újdonsága a kiváltó ok megszüntetésében segít, így akár fantasztikus eredményeket is elérhetünk vele.

Szülés után, Covid-betegséget követően, de akár egyszerűen évszakváltáskor is tapasztalhatjuk, hogy a megszokottnál jóval több hajszál marad a fésűnkben, landol a ruhánkon vagy a padlón. Kutatások szerint a hajhullás világszerte a nők több mint 88 százalékát érinti*, és ezzel azért olyan fontos foglalkozni, mert a haj állapota és egészsége nagyban befolyásolhatja az önbizalmat.

Miért hullik?

Ahhoz, hogy meg tudjuk szüntetni a hajvesztést, lényeges, hogy annak kiváltó okával foglalkozzunk. A hajhullás fő oka pedig a L’Oréal Paris kutatói szerint a fejbőrben lévő kollagénhálózat megkeményedése. A kollagénről a legtöbben azt gondoljuk, hogy jótékony hatású a bőr és a haj számára, és minél több van belőle, annál jobb, de azért ez nem ilyen egyszerű. Ha a hajhagymák körüli kollagénháló túl merev, az elzárja a hajszálak tápanyag-utánpótlását, amelynek következtében azok meggyengülhetnek, elvékonyodhatnak és idő előtt kihullhatnak. A titok tehát a hajszálak növekedését korlátozó kollagén felhalmozódásának megakadályozása.

Kollagéntrükk

A L’Oréal Paris most minden nő számára elérhetővé teszi klinikailag bizonyított, hajhullás elleni megoldását, az Elseve Full Resist hajhullás elleni szérumot. 1,5 százalék aminexilt, valamint koffeint és arginint tartalmaz, klinikailag bizonyítottan hat a haj erősítésére és a hajhullás csökkentésére.**

dr. Gyöngyösi Nóra PhD bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos

„A szérum hármas támadást indít a hajhullás ellen: az aminexil hatóanyag a kollagénháló stabilizálásán keresztül segít a hajszálak rögzítésében, a koffein stimulálja a fejbőr vérkeringését és az arginin aminosav erőt ad a hajszálnak – magyarázza dr. Gyöngyösi Nóra PhD bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos. – Ez egy olyan hatékony kombináció, amely gyorsan veszi fel a küzdelmet a fokozott hajvesztés ellen, legyen szó akár hormonális változás miatti hajhullásról, akár a Covid következtében kialakuló tünetekről.”

A szérum segít erősíteni a hajat és a fejbőrt, miközben nyugtatja és erősíti annak védőrétegét is. Nagyon egyszerűen használható, nem hagy maga után zsíros réteget, gyorsan felszívódik, minden hajtípusra alkalmas és az illata is csodás.

Így lesz igazán hatékony:

• Az Elseve Full Resist Aminexillel hajhullás elleni szérumot szakaszonként kell felvinni a fejbőrre, és egyenletesen eloszlatni
• Ujjal finoman masszírozzuk be, nem szükséges leöblíteni
• A legjobb eredményt mindennapos használattal lehet elérni
• A maximális hatáshoz a hajápoló termékcsalád samponját és balzsamját ajánlott használni

* Kvantitatív vizsgálat kilenc országban, L´Oréal R&I 2016
** Klinikai vizsgálat 99 fővel, hat hetes mindennapos használat

Promóció