Főszerepet kapott a legérzékibb ruhadarab

2023. május 02.
Idén nyáron az egyik létező legszexibb ruhadarab kapja szettjeinkben a főszerepet: a melltartó, ami épp csak felsejlik a ruha alól. A legszebbeket hoztuk el.

Az olyan nagy divatházak, mint az Etro, a Fendi, a Brandon Maxwell, a Missoni, a Jonathan Simkhai és a Dolce & Gabbana kifutóin is láthattuk már, hogy főszerepet kapott a melltartó, ami mesésen mutatott a nagy műgonddal hímzett blézerek, a maszkulin szabásmintát követő zakók, netán a selyemingek alatt. A fűzőkhöz, a cutout -és pucérruhákhoz hasonlóan a melltartó, mint látványos, fel-felsejlő ruhadarab a finom fülledtség, az elegánsan sejtetés szimbólumává vált, ami a világjárvány után újra meghozza a kedvet az érintéshez.

Bár a szexi trend elsőre sokak számára talán túl merésznek tűnik, oversized felsőkkel, bő ingekkel, tunikákkal és egy lezser farmerrel kombinálva ellensúlyozható a fülledt pőreség. A fehérnemű sokoldalúságát hangsúlyozza a Triumph legújabb, Flex Smart kollekciója, ami lélegzetelállító darabokkal, különleges színekkel értelmezi újra a melltartó műfaját.

A pánt és merevítő nélküli melltartók nemcsak a nyári öltözhetnek lehetnek pazar kiegészítői, de a strandon és sportolás közben is megállják a helyüket. A varrás nélküli szegélyek, a rugalmas betétek hibátlanul és szinte észrevétlen idomulnak a test vonalához, és biztosítják a maximális kényelmet, puhaságot.

Ha ez nem volna már önmagában is elég, a fehérneműk hőmérséklet-szabályozó alapanyaga alkalmazkodik a különböző éghajlati viszonyokhoz és aktivitási szintekhez.

Fotók: Triumph, Getty Images

Promóció