Cseppnyi segítség az arcápolásban – Nutricentials Pumps szérumok a Nu Skintől

2023. május 12.
A szérumok használata az alapvető bőrápolási rutin fontos lépése, már fiatalkorban érdemes beiktatni a használatukat. Néhány PUMPálás és a változás szemmel látható, érezhető.

A szérumok használatának lényege, hogy az arckrémekhez viszonyítva magasabb koncentrációban tartalmaznak olyan hatóanyagokat, amelyek gyors és tartós hatással bírnak. Téves elgondolás, hogy szérumokat csak az idő előrehaladtával érdemes alkalmazni. Egyrészt nem lehet elég korán kezdeni a korunknak megfelelő öregedésgátló lépések beépítését rutinunkba. Másrészt viszont a szérumok palettája sem csupán az öregedésgátló termékekre korlátozódik manapság, hanem számos egyéb problémára kínálkozik célzott megoldás. Legyen szó a fakó, fáradt bőrről; a vízhiányos és kellemetlenül húzódó bőrről vagy az aknék és tág pórusok problémájáról, van miből választanunk. A szépségápolási termékek fogyasztói pedig egyre tudatosabban választanak terméket az összetevők kapcsán.

A Nu Skin Bioadaptive Skin Care termékcsaládja a tudományt a bioadaptív összetevőkkel ötvözi, hogy korábban soha nem látott módon feleljen meg a modern bőrápolás kihívásainak.

A Nutricentials számára a természet több, mint inspiráció. Zord időjárásban, extrém hidegben vagy a forróságban és nedves környezetben is fejlődnek növények, amelyek hozzászoknak ​a szélsőséges körülményeikhez, és a viszontagságok ellenére jól érzik magukat. ​Ezek az adaptogénnek nevezett növények szolgáltak alapjául az egész termékcsalád kifejlesztésének. A Nu Skin tudósai a természet analógiája alapján arra gondoltak, hogy a növényekhez hasonlóan a bőrt is ellenállóvá lehetne tenni. Forradalmi tudományos eljárásokon keresztül öt kivonatot készítettek ezekből a bioadaptív növényekből, és bőrbarát formulákat alkottak belőlük. A Nutricentials ezeknek a természetes erőknek a segítségével segíti az arcbőr alkalmazkodását a változó környezethez és támogatja ellenállóságát a számtalan stressztényezővel szemben, mely által napról napra szebbé és kiegyensúlyozottabbá válik. ​

A termékcsalád eddig meglévő 16 termékéhez legutóbb pedig három, célzott megoldást kínáló szérum érkezett. Mindhárom esetében igaz, hogy valamennyi bőrtípus számára alkalmasak és nem komedogének, vagyis nem tömítik el a pórusokat.

Nutricentials Pumps Hyaluronic Acid + B5
(szérum
hialuronsavval és B5-vitaminnal):

Különböző molekulaméretű és -tömegű hialuronsavakat tartalmaz, amelynek köszönhetően még hatékonyabb, és még több nedvességet képes megkötni a bőr hidratálásáért, valamint simább megjelenéséért és érzetéért. ​A B5-vitaminnak köszönhetően puhítja a bőrt, a benne lévő Eperfagyökér-kivonat pedig segít védelmet nyújtani a káros környezeti hatások és a korai bőröregedés ellen.

Nutricentials Pumps Bakuchiol
(szérum bakuchiollal):
 

Az egyenletes bőrtónusért, a ráncok és barázdák csökkentéséért. A bakuchiol egy retinol analóg, ugyanis ahhoz hasonló hatású, azonban sokkal jobban tolerálja a bőr, és nem okozza a retinol szokásos mellékhatásait, például az irritációt. A benne lévő almakivonatnak köszönhetően hidratálja is a bőrt.

Nutricentials Pumps Ceramides + Postbiotics
(szérum ceramidokkal és posztbiotikummal):

Bőrazonos ceramidok, almakivonat és posztbiotikum (Lactobacillus ferment) koncentrált keverékét tartalmazza, amelyek segítenek megnyugtatni a bőrt és támogatják annak természetes védőrétegét a nedvességvesztés ellen. A benne található aminosavak keverékének köszönhetően hidratál és védelmet nyújt a környezeti stressz hatásaival szemben.

Használatuk egyszerű: Vigyél fel 2-3 cseppet az arcbőrre tisztítás és tonizálás után minden reggel és este. Folytasd a rutint kedvenc szérumoddal és hidratálókrémeddel.​

Tudtad, hogy a szérumokat rétegezheted is, amennyiben egyszerre több problémát szeretnél célba venni? Ilyenkor mindig azzal kezdj, amit elsődlegesen szeretnél megcélozni. Ha egymás után többet is használsz, mindig várd meg, hogy az előző megszáradjon, és csak utána vidd fel ​a következőt! 

A Nutricentials termékcsalád fontos jellemzője, hogy nem bőrtípusokra készültek az egyes termékek, hanem az egyéni preferenciák szerint szabadon és rugalmasan állíthatod össze a bőrápolási rutinodat.

További részletek: www.nuskin.com

Promóció