Íme a 2023-as Marie Claire Hungary Beauty Awards díjazottjai

2023. június 01.
Harmadik alkalommal adtuk át a Marie Claire Hungary Beauty Awards díjakat az itthon kapható legjobb szépségtermékek számára. Kíváncsi vagy, melyik kategóriában ki lett a befutó? Mutatjuk a nyertes szépségtermékeket.

Májusban zajlott a marieclaire.hu-n a 3 hetes közönségszavazás, ahol több mint 300 szépségtermék versenyzett a legjobbnak járó díjakért. A szavazás során közel 5 000 szavazó több, mint 32 000 szavazatott adott le. Emellett egy ötfős szakmai zsűri is értékelte, tesztelte a résztvevő termékeket. A zsűri tagjai között a Marie Claire részéről Tóth-Szántó Krisztina főszerkesztő és Rózsa Ágnes szépségszerkesztő vettek részt az értékelésben, valamint három külsős szakértő is csatlakozott hozzánk: Ternyák Kata fodrász, az Imagine szalon tulajdonosa és szakmai vezetője, Pataky Ági sminkmester és Gyöngyösi Nóra bőrgyógyász és kozmetológus szakorvos.

„Izgalmas hetek állnak mögöttünk – mondja Tóth-Szántó Krisztina. – Nemcsak a szépségmárkák, de mi is izgatottan várunk, hogy a közönségszavazás milyen eredménnyel zárul, és mennyire lesz összhangban a szakmai zsűri döntéseivel. Rengeteg szépségújdonságot ismerhettünk meg a tesztelés időszaka alatt. Jó volt megtapasztalni, hogy a fenntarthatóság egyre fontosabb szerepet kap, és hogy innovatív megoldásokban sem fogy ki a szépségpiac. Büszkék vagyunk rá, hogy a Marie Claire Hungary Beauty Awards értéket képvisel a szépségmárkák között, és hogy olvasóink is örömmel osztották meg velünk a véleményüket.”

Ha kíváncsi vagy, kik lettek az idei év nyertes termékei,
KATTINTS IDE!

Köszönjük támogató partnerünknek ezt az időszakot, valamint nektek, akik segítettetek eldönteni, kik legyenek az idei év díjazott termékei!

A nyereményt biztosította:

Promóció