Tavaszváró szépségújdonságokat teszteltünk

2023. március 14.
Legújabb lapszámunk 33 oldalas Beauty Extra melléklettel jelent meg: mindent megtudhatsz a szépségújdonságok színe-javáról és azok hatásairól.
teszt-szepsegujdonsagok

Természetes hajfürdő

teszt-szepsegujdonsagokAz Innersense hajápolók újrahasznosított tubusokban érkeznek, hatóanyagaik tiszták és természetesek – számomra ez mind fontos szempont a választás során. A Clean Hair Intro Kit hidratáló csomag valóságos hajfürdőszeánsz: az első lépésben alkalmazható maszktól az utolsó simításként felvihető, kimosást nem igénylő balzsamig mindent megkap tőle a kissé kiszáradt, megfáradt hajunk és fejbőrünk. A személyes kedvencem a méregtelenítő, gyógynövényes, agyagos-szenes pakolás.

A teljes csomag: 36 990 Ft

Maszkmustra

teszt-szepsegujdonsagok

A Dr. Jart+ márkával még évekkel ezelőtt egy reptéri duty free-ben találkoztam, szerelem volt első látásra. Amikor felröppent a hír, hogy a dél-koreai bőrápolási brand a Notino kínálatába is bekerül, nagyon megörültem. A Shake & Shot Rubber Hydro pakolás kincs a vízhiányos bőrömnek, ráadásul az előkészítése is igen szórakoztató: a dobozban kétféle hatóanyag-együttest kell összekutyulni, majd összerázni, hogy megkapjam a kék színű maszkot, amelyet végül felkenek az arcomra. És a hatás? Páratlan. 15 perc elteltével, lemosás után a bőröm pihe-puha, hidratált és élettel teli.

3210 Ft

A mindfulness jegyében

teszt-szepsegujdonsagok

Az esti szépségrituálémat szeretem teljes mindfulnessben tölteni, erre még a legsűrűbb napomon is törekszem. A Lush legújabb, magnéziumos termékcsaládja szerencsére segít ellazulni. Még ha a relaxáló Deep Sleep fürdőbombát nincs is időm sűrűn bevetni, a masszázsolajtömb zuhanyzás után kihagyhatatlan. A vajat a tenyeremben melegítem fel, majd végigmasszírozom vele a testem, összetevői puhítják a bőrt, mennyei illata pedig nyugtatja az idegeket.

4490 Ft

Keresd a legújabb Marie Claire-t Beauty Extra melléklettel!

Ráskó Eszter, Marie Claire címlap