Az üde bőr titka

2023. június 07.
Kellemesebb érintésű, ragyogóbb, feszesebb és simábbnak tűnő arcbőr – a L'oréal Paris C-vitaminos széruma nagyon bevált a Marie Claire önkéntes tesztelőinek.

A stressz, a kialvatlanság és szimplán az idő múlása is hozzájárulnak a bőr öregedéséhez. Ennek korai jelei közül a leggyakoribbak a pórusok láthatóbbá válása, a bőrtónus egyenetlensége vagy akár a ráncok megjelenése. A L’Oréal Paris Revitalift Clinical 12 százalékos tiszta C-vitamin-tartalmú széruma ezekkel veszi fel a harcot. A terméket a Marie Claire magazin és a marieclaire.hu felhívására 98 magyar hölgy tesztelte 2023. április 28. és május 15. között. Mindannyian húsz és negyven év közöttiek, és nagy hangsúlyt fektetnek az arcápolásukra. A kutatás eredményei szerint pedig tízből kilenc nő elégedett a termékkel, 93 százalékuk a jövőben is tovább használná.

Antioxidáns szupererő

A termék 12 százalékos tiszta C-vitamin-tartalma mellett E-vitamint és szalicilsavat is rejt, ennek a kombinációnak köszönhető, hogy hatékonyan képes korrigálni a bőröregedés három korai jelét: az egyenetlen bőrtónust, a ráncokat és a megnagyobbodott pórusokat. Az antioxidáns hatású vitaminok együtt megvédik a bőrt az oxidatív stressztől, a szalicilsav pedig finoman hámlaszt, így téve egyenletesebbé és simábbá a bőr textúráját.

„A könnyű géles állagának köszönhetően nagyon hamar beszívódik. Elképesztően selymes, puha lett a bőröm a használata után.”

Sima ügy

A tesztelők 90 százaléka elégedett vagy nagyon elégedett volt a termékkel, 91 százalékuk pedig tovább ajánlaná a barátainak, ismerőseinek is. Minden résztvevő egyetértett abban, hogy a szérum használata egyszerű, állaga megfelelő, legnagyobb részük a csomagolást praktikusnak, az illatot pedig kellemesnek értékelte. A legtöbben (99%) a kellemesebb érintésű, finomabb érzetű bőrt emelték ki a használat után tapasztalt hatások közül, de a kevésbé fáradt arcbőr (95%) és a feszesebb, simább bőr (95%) is előkelő értékelést kaptak. A hatékonyságon kívül a használat élménye is fontos: az eredmények mellett nagyon sok tesztelő kiemelte, milyen könnyű, hamar felszívódó a szérum állaga.

Ezek a tesztelők legpozitívabb tapasztalatai

  • Finomabb és kellemesebb érintésű bőr: 99%
  • Üdébb és ragyogóbb arcbőr: 98%
  • Feszesebb, simább arcbőr: 95%
  • A fáradtság jeleinek csökkenése: 95%
  • Egyenletesebb tónus: 92%

Promóció