Köss ki a Tanqueray Sziget Beachen!

2023. július 14.
2023-ban már el se lehetne képzelni egy nagy fesztivált minőségi gin & tonic kínálat nélkül. Nincs ez másképp a Sziget Fesztivál esetében sem. A tavaly indult sikeres együttműködés után idén is a Tanqueray lesz a Sziget hivatalos gin partnere. A fesztiválozók így garantáltan prémium gin & tonicokhoz juthatnak a rendezvény minden egyes bárjában.

A lenyűgöző gin kínálat mellett a Tanqueray egy igazán egyedi fesztiválélménnyel várja a Szitizeneket. A Hajógyári-sziget északi végében kialakított Tanqueray Sziget Beachen, akár kellemes homokon, vízparti környezetben, akár a fák hűsében élvezheted a fesztivál legszélesebb gin tonic kínálatát. Frissülj fel egy gyors csobbanással és indítsd be az aznapi bulit egy fenséges Tanqueray & Tonic társaságában. 

A vízparti Tanqueray bárban a márka legújabb ízvariánsát, a Tanqueray Rangpur Lime-ot is lesz lehetőségük megkóstolni a Szitizeneknek. Ez az íz a klasszikus London Dry Gin és Bangladesh Rangpur tartományából származó egzotikus és lédús lime házasítása. 

Természetesen az esti koncertek során sem kell lemondanod a kedvenc Tanqueray & Tonicodról, hiszen a Tanqueray London Dry, a Tanqueray Blackcurrant Royale és a Tanqueray 0,0% a Sziget számos bárjában megtalálható lesz, így akár a klasszikus ízeket kedveled, akár nyitott vagy egy gyümölcsös újdonságra, biztosan megtalálod kedvencedet. 

Idén pedig már az autóval érkezőkre is gondolunk, a beach bár és több más helyszín kínálatában is megtalálod a Tanqueray 0,0%-ot, mely alkoholmentes formában kínálja a gin&tonic-ok kellemes, fűszeres ízélményét.

A Tanqueray Sziget Beach látogatójaként a fantasztikus programok és a frissítő italok mellett a felejthetetlen emlékeken kívül fesztiválajándékokkal is gazdagodhatsz, hiszen a beach bárban minden Tanqueray & Tonic megvásárlása után kaphatsz egy kupont, melyeket az erre kijelölt helyen ajándékra válthatsz.

Nyereményjáték

Augusztus 5-ig tartó nyereményjátékukban heti és napijegyeket nyerhetsz a varázslatos Tanqueray Beachre és természetesen magára a fesztiválra. A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint posztolni egy képet a kedvenc Tanqueray-edről egy hűsítő gin&tonic társaságában a #tqbeach2023 hashtaggel és bekövetni a @tanquerayhungary oldalát. Ezt követően figyeld az üzeneteidet, a nyerteseket hetente jelentjük be.

További részletek: iranyabeach.hu

Reméljük veled is találkozunk augusztusban a Tanqueray Sziget Beachen!

Promóció