Vigyázz, kész, teszt: tudatos bőrápolás szuper hatóanyagokkal

2023. augusztus 04.
A tudatos bőrápolás egyre többünknek fontos. Tudatosan választunk, állítjuk össze az arcápolási rutinunkat és figyelünk arra is, hogy inkább természetes eredetű hatóanyagokat válasszunk. Kipróbáltuk a Biobalance termékeit.

A megfelelő rutint már jól ismerjük, hogyan kell felépülnie, de hogy a megfelelő termékeket válasszuk hozzá, az már nagyobb feladat. A természetes eredetű formulák és mégis szuper hatóanyagok kedvelőinek ajánljuk a Biobalance márkát, amely biztonságos, dermatológiailag tesztelt bőr- és hajápoló termékeket kínál. Még az 1990-es évek elején Kenan Alpay alapította ALPAYA Dermaceuticals ma is a termékfejlesztésre és a formulázásra összpontosít. A vitaminok, gyógynövénykivonatok, fitoproteinek és természetes ásványi anyagok szinergikus hatásait kutatják, amelyeket a termékekben pontosan a megfelelő mennyiségben és kombinációkban használnak. Vagyis biztosak lehetünk benne, hogy természetes eredetűek, mégis hatékonyak.

Íme az 5 kedvenc Biobalance termékünk!

Hello Clean: Biobalance 3in1 mélyhidratáló arctisztító balzsam

Szeretnénk, ha egy lépésben távolíthatnánk el a bőrünkre rakódott szennyeződést, a sminket és a fényvédő krémet is? A Biobalance 3in1 mélyhidratáló arctisztító balzsam egy olyan olajos alapú arctisztító termék, amely pontosan erre képes. Még akkor is sikeresen végezhetjük el vele a tisztítást, ha vízálló sminket használunk. A Hello Clean technológiának köszönhetően úgy képes a mélytisztításra, hogy nem okoz bőrszárazságot, feszülő érzést, a benne található 3D hialuronsav pedig mélyen hidratálja és feltölti a bőrünket. A legjobb hír pedig, hogy amellett, hogy vegán, még illatanyagmentes is.

Az arctiszító balzsam tényleg nem okozott csalódást. Igaz, hogy elsőre a tégelyben a termék talán viaszosnak, olajosnak tűnhet, de a mellé csomagolt spatulával tökéletesen és persze higiénikusan adagolható. A száraz arcbőrre felkenve az állaga azonnal selymessé vált. Következő lépésben be kellett nedvesíteni az arcot, és így tovább masszírozni a terméket a bőrbe, míg végül tényleg minden szennyeződést és sminket el nem távolított. Miután vízzel lemossuk, tényleg olyan érzetet kelt, mintha már be is krémeztük volna a bőrünket.

A tökéletes szérum: Biobalance Szuperszérum arcra 24 karátos arannyal és peptidekkel

Odavagyunk a szérumokért, ez nem is kérdés. A Biobalance Szuperszérum arcra 24 karátos arannyal és peptidekkel 93 százalékban természetes eredetű összetevőkből álló, vízbázisú szérum. Peptidtartalma a kollagén-, a hialuronsav- és laminintermelés serkentésével ránctalanít és feszesebbé teszi a bőrt. Az olasz szalmagyopár-kivonat, amely egyébként hatóanyagként a legújabb személyes kedvencem, erősíti a bőr védőrétegét, és antioxidáns hatásának köszönhetően védelmet nyújt a szabad gyökök ellen. A bónusz pedig, hogy a szérumban található aranypelyhek a bőr ragyogását és simaságát erősítik.

A szérum tökéletesen beszívódik használat során, a szemkörnyéken is bátran használható. Sőt kifejezetten erre (is) találták ki: a finomabb ráncokkal veszi fel a harcot, vagyis a szem környékén, a homlokon és az ajkak körül csökkenti a szarkalábakat és a mimikai ráncokat. Attól sem kell félnünk, hogy az aranypelyhek miatt a bőrünk csillogni fog: teljesen feloldódtak az arcbőröm és csak selymes, de nem csillogó bőr lett a végeredmény.

Hidratálni jó: Biobalance Szuper bőrfeltöltő intenzív hidratáló arckrém

Biobalance Szuper bőrfeltöltő intenzív hidratáló arckrém bársonyosan gazdag formula, 94 százalékban természetes eredetű összetevőket tartalmaz: feszesít, erősíti a bőrt és mélyen hidratál.

A Super Plump arckrém vegyes bőr esetén is kiváló, és bár tartottam tőle, hogy a dekoltázsom és a nyakon majd nehezen szívódik, mert hiszen elég gazdag textúrájú termék, egyáltalán nem okozott csalódást. A krém könnyen eloszlatható, a száraz területeken az arcon hamar beszívódik, de a többi területen sem hagyott nehézkes érzést a bőrön.

Varázslat: Biobalance Magic Touch 3in1 primer-alapozó-korrektor C-vitaminnal

A sminkrutin esetén jó, ha az ember lánya tisztában van vele, hogy a primer miért is fontos. A legjobb hír, hogy a Biobalance Magic Touch 3in1 primer, alapozó és korrektor is egyben, és azonnal kiegyenlíti a bőr tónusát, elfedi a bőrpírt, a sötét foltokat, a sötét karikákat, a finom vonalakat és a bőrhibákat. A csúcs pedig, hogy C-vitamin-tartalma fokozza a bőr ragyogását. Arról már reméljük, nem kell említést sem tennünk, hogy a C-vitamin miért fontos a bőrünknek is.

Az alapozó-korrektor elsőre talán kissé sötétnek tűnhet, ráadásul csak egyféle színben kapható, de megnyugtatunk mindenkit, hogy a krém alkalmazkodik a bőrünk árnyalatához. Meglepő, de anélkül, hogy sötétítené a bőrt, elfedi a pirosabb részeket, a hibákat, a foltokat és még a karikákat is enyhíti. Könnyű felvinni az arcra, akár csak az ujjainkkal is, és végül matt és bársonyos bőrt kapunk.

Éjszakai plusz: Biobalance Regeneráló éjszakai szuperszérum arcra

Általában éjszakára ajánlott más szérumot használunk, mint amit reggel alkalmazunk. A Biobalance Regeneráló éjszakai szuperszérum arcra 88 százalékban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Az új generációs szuperszérum láthatóan csökkenti az öregedés jeleit, ezenfelül pedig gyors regenerálódást és védelmet biztosít a bőrnek.

Ez a szérum szintén színezék- és illatanyagmentes, de a természetes összetevőknek köszönhetően mégis enyhe, növényi illattal rendelkezik. Az esti rutin részeként vigyük fel az arcbőrre, meglepően gyorsan beszívja majd a bőrünk. Feltölti a fakó és fáradt arcbőrt, csökkenti a finom ráncokat, egyszerűen szinte érezni lehetett, hogy a bőröm hálás.

Fotó: Getty Images

Promóció