Csúcsra törnek az ökobiológiai szérumok

2023. szeptember 08.
A szépségápolási rutinok új kedvencei az ökobiológiai szérumok, amelyek közt ma már egészen kiemelkedő indulókat is találhatunk. Három különböző bőrtípusnak mutatunk be három erőteljes, célzott és magas koncentrációjú potenciális kedvencet.

Amikor stabil, alapszereplőt – bőrápoló szérumot, arclemosót vagy nappali ápolót – keresünk a bőrápolási rutinunkba, szinte kismillió igényre szeretnénk megtalálni a lehető legtökéletesebb, leghatékonyabb választ. Könnyed és gyengéd formula legyen, amelyeket úgy terveztek, hogy a megfelelő dózisban, gyorsan szívódjon be a bőrbe, hatóanyagai speciálisan a mi bőrproblémáinkra, bőrállapotunkra reagálva hassanak? Mindezen elvárások kicsit sem számítanak túlzásnak, sőt… Akkor sem, ha olyan további szempontjaink vannak, hogy az adott termék ökobiológiai legyen. A mélyreható megoldást nyújtó szépségrutinkedvencek akár évekig is hű társaink lehetnek, érdemes tehát a maximalizmus jegyében kiválasztanunk őket a bőrápolási kozmetikumok rengetegéből.

3 bőrprobléma, 3 szérum

naos-oszi-szepsegkedvencek

Egy izgalmas, a NAOS AGING SCIENCE kutatási program szívéből kikerült innováció eredményeképp 3 olyan elixír is felsorakozik az ökobiológia bőröregedésre történő alkalmazása jegyében, amely sokrétű szépülést, bőrszépítést ígér. A három szérumot úgy fejlesztették ki, hogy ne csupán korrigálják a bőröregedés jeleit, hanem a kiváltó okokat is célozzák, ezáltal tartósan megerősítve a bőr természetes egyensúlyát. Mindegyikük sajátos módon hat a bőrproblémák különböző belső okaira, tartós hatékonyságot biztosítva, még mielőtt a látható tüneteket kéne kezelni.

1. Külső irritáció okozta inflamm’aging?
Bioderma Sensibio Defensive szérum

Ez a hosszan tartó hidratáló és nyugtató koncentrátum a külső irritáció okozta inflamm’aging ellen hatva egyedülálló és hatékony ökobiológiai választ ad az érzékeny és érzékennyé vált bőrre. A szérum megadja a bőrünknek, amire szüksége van az inflamm’aginggel, a krónikus gyulladás okozta idő előtti bőröregedéssel szemben. Az ördögi kör megállítása érdekében a bőrérzékenység különböző okaira hat, ugyanazokra, amelyek az inflamm’aging kialakulásában is szerepet játszanak, illetve erősíti a bőr barrier funkcióját a következőknek köszönhetően.

VÉDŐ HATÁS
Karnozin (öregedésgátló) és E-vitamin (erős antioxidáns) párosításával védi a bőrt a szabad gyököktől és a külső stresszfaktoroktól.

MEGERŐSÍTŐ HATÁS
Tetrapeptid-10 használatával stimulálja a fehérjéket és az enzimeket, amelyek részt vesznek az epidermisz védelmében, ezáltal csökkenti a korai bőröregedéshez hozzájáruló irritáció kialakulásának esélyét. Fukóz polimerrel kombinálva növeli a bőr ellenállóképességét.

NYUGTATÓ KETTŐS HATÁS
Vörös zsálya polifenolok felhasználásával, szabályozza a szennyezés által kiváltott epidermális gyulladást és csökkenti az idegrostok hiperreaktivitását. 

2. Felnőttkori pattanások?
Bioderma Sébium szérum

Kellemes állagú, folyékony szérum, amely hidratál is. Hatékony napi segítség a felnőttkori pattanásokat kiváltó okokkal szemben. Gyorsan csökkenti a pattanásokat a tág pórusokat és a hegeket, illetve korlátozza azok kiújulását, miközben az öregedés első tüneteivel szemben is hatékony. Ugyanis az idővel kialakuló felszíni ráncokat is kisimítja az alábbi összetevőknek és technológiáknak köszönhetően:

TISZTÍTÓ HATÁS FLUIDACTIVTM TECHNOLÓGIA
Biológiailag normalizálja a faggyú minőségét, hogy megakadályozza a pórusok eltömődését és a bőrhibák kialakulását.

HÁMLASZTÓ HATÁS
Szalicilsavval a bőrfelszínen hat, hogy eltávolítsa az elhalt sejteket, tisztítja a pórusokat és megakadályozza a pattanások megjelenését.

REGENERÁLÓ HATÁS
Acetil-glükózaminnal, ami egy multifunkcionális hatóanyag. Képes biológiailag stimulálni a sejtek megújulását, hogy megelőzze a foltok kialakulását, antioxidáns- és hialuronsav-tartalmának köszönhetően pedig semlegesíti az öregedés első jeleit.

FELTÖLTŐ HATÁS
Biomimetikus hialuronsavval hidratálja és kisimítja a finom ráncokat. Ez természetes módon jelen van a bőrben, de ritkán szerepel a pattanások elleni termékekben. Rendkívüli vízmegtartó képességgel rendelkezik.

3. A bőröregedés első jelei?
Bioderma Hydrabio Hyalu+ szérum

Ez az ökobiológiai hidratáló és feltöltő szérum serkenti a hialuronsav szintézisét a ragyogó, egészséges bőrért, miközben elősegíti az öregedés első jeleinek megelőzését. A koncentrátum intenzíven hidratál és helyreállítja a bőr feszességét és rugalmasságát a sima, telt és ragyogó bőrfelszínért. Mindemellett erősíti is a bőr barrier funkcióját a következőknek köszönhetően.

AZONNALI HIDRATÁLÓ ÉS FELTÖLTŐ HATÁS
Nagy molekulasúlyú hialuronsavval egy olyan filmet képez a felszínen, amely megakadályozza a víz elpárolgását a szövetekből, valamint egy cukormolekulával, amely segíti a bőrt a hilauronsav megőrzésében és szintézisében.

MEGERŐSÍTŐ HATÁS
Niacinamiddal, amely megerősíti a barrier funkciót, hogy csökkentse a dehidratációt.

TONIZÁLÓ HATÁS

Alacsony molekulatömegű hialuronsavval, amely stimulálja a kollagén szintézisét, hogy feszesebbé és rugalmasabbá tegye a bőrt.

ANTIOXIDÁNS HATÁS
Karnozinnal, amely csökkenti az oxidatív stresszt.

A Bioderma szérumokról ITT olvashatsz!

Promóció