Vigyázz, kész, teszt: az illat, ami kifejezi a férfi erejét

2023. szeptember 18.
Szeretnél megismerni egy igazán páratlan illatot, amelyet a karizmatikus, de mégis érzéki férfiaknak ajánlunk? A Versace Dylan Blue Pour Homme a maga összetettségével éppen ilyen.

Donatella Versace szerint a Versace Dylan Blue a férfi erejét és karizmáját fejezi ki illatjegyeiben. Igazat kell adnunk neki! A Dylan Blue Pour Homme klasszikus illatjegyekkel operál, az összhatás mégis teljesen friss és modern. Egy olyan illat, amely nemcsak a mára, hanem a holnapra is fókuszál.

A Dylan parfümcsalád férfi „tagja” a márkára jellemző ikonikus jegyeket magán hordozza külsőségeiben is: a letisztult vonalvezetésű üveg a márka ikonikus szimbólumát is beépíti, valójában a kék színt értelmezi újra, utalva a Földközi-tengerre és mindenre, amit ez a szimbólum jelent. Modern, friss, intenzív, mély és érzéki egyszerre.

A virágjegy, ami a férfiaknak is jól áll: az édesen púderes ibolya

Évszázadok óta a parfümipar egyik állandó szereplője az ibolya. Az édes, púderes, jellegzetes illatú, finom virág mellé rendszerint élénkebb jegyeket párosítanak a parfümőrök – hogy a végeredmény egészen extrém hatású legyen. Az ibolyaesszencia kinyerése egyébként meglehetősen kényes, bonyolult és időigényes folyamat, de az biztos, hogy megéri: könnyed, kellemes, egyéni eredményeket adó jegyként vethető be a parfümalkotás során.

A Versace Dylan Blue Pour Homme a maga összetett külső-belső szépségével kuriózum a férfi illatok között. Az egyszerre erős és mégis érzékeny férfiaknak megálmodott, komplex parfüm a Földközi-tengerre emlékeztető vizes fejjegyekkel (grépfrút és bergamott) indít, majd helyet ad olyan szívjegyeknek, mint az ibolya, az ambroxán, a bors és a pacsuli. Az alapjegyeket a pézsma és a sáfrány zseniális kettőse adja – összességében egy tényleg különleges, érzéki férfi illatot ígérve.

Promóció