Billie Eilish másfél órán át válogatott ebben a magyar parfümériában

2023. augusztus 17.
„Fantasztikus ízléssel válogatott a parfümökből” – mesélték a tulajdonosok a nem mindennapi vásárlóról.
billie-eilish-bantalmazo-kapcsolat

„A mai nap meglepetésvásárlója Billie Eilish volt, aki teljesen váratlanul betoppant hozzánk vásárolni a szüleivel és a turné csapatával a fergeteges Sziget-koncertje után! Nagyon közvetlen és kedves volt, és fantasztikus ízléssel válogatott a parfümökből kb 1.5 órán keresztül! Igazi megtiszteltetés, és amint kiderült, ez nem volt véletlen, mert Billie imádja a különleges parfümöket!” – írta a Facebook-oldalára a 7scents parfüméria. 

A niche illatok szaküzlete az 5. kerületi Magyar utcában található, itt válogatott hosszasan Billie Eilish a Sziget Fesztiválon tartott nagykoncertje másnapján. Billie-ről köztudott, hogy imádja a különleges illatokat, illetve hogy nagyon fontos számára az állatvédelem és ő maga is vegán, így valószínűleg vegán parfümöket vitt magával az üzletből. Az üzletben töltött idő alatt az is kiderült, hogy az énekesnő már jó előre kinézte magának az üzletet.

A 7scents oldalát azóta elárasztották a rajongói kommentek, akik mind azt szerették volna megtudni, mégis mit választott náluk a szupersztár. A tulajdonosok szerint azonban sosem etikus elárulni, hogy mely parfümökre esett a vásárlóik választása, annyit azonban megsúgtak, hogy a Rania J Musc Moschusból 3 üveggel is magával vitt az énekesnő. 

A vásárlás után Billie Eilish és stábja a reptér felé vette az irányt, és néhány Insta-storyt is megosztott a követőivel, melyből kiderült, hogy nem csak Billie, de a testvére és alkotótársa, Finneas is talált az üzletben új illatot magának. 

Fotó: @billieeilish Insta Story, Getty Images