Luxus tusfürdők, amik felérnek egy parfümmel

2023. február 13.
Aki szeretné kedvenc illatába burkolni tetől talpig a bőrét, válassza azokat az illatosított szappanokat, tusfürdőket, amik pont olyan intenzívek, mint egy parfüm.
tusfürdő
  • Ma már számtalan olyan szappant találni a kínálatban, amelyek tusolás után is hosszú órákon át megőrzik illatukat.
  • Az illatosított szappanokat használhatjuk parfüm mellé, illetve parfüm helyett. 
  • Mutatjuk, hogy a vásárlói visszajelzések alapján melyek a legtartósabb illatosított szappanok. 

Les Eaux de Chanel body washes

Chanel illatosított szappan

A Chanel Les Eaux de Chanel parfümkollekciójának fürdőzselé-variációi eleganciával egészítik ki a fürdést. A hat különböző illatban elérhető tusfürdő olyan illatokkal játszik, mint a vanília, a tonka, a balzsalikom, a narancs vagy a narancsvirágolaj.

Le Labo tusfürdők

Le Labo tusfürdő

A Le Labo tusfürdői messze földön híresek tápláló összetevőiknek és hosszan tartó, izgalmas illatuknak köszönhetően. A tusfürdőt elsősorban azoknak ajánlják, akik fokozni szeretnék parfümjük hatását.

Hermès Cologne body wash

Hermes tusfürdő

Az Hermès tusfürdőire és szappanjaira pont úgy rábízhatjuk magunkat, mint a parfümjeire, azok hatása ugyanis egész nap kitart. A luxuszappanok olyan illatokkal igéznek többek között, mint a fekete lime, a fekete tea, a citrom, a menta, a moha és a narancsfa.

Santa Maria Novella body wash

Santa Maria Novella body wash

A 800 éve fennálló márka évszázados fennállása a legfőbb bizonyítéka annak, hogy termékeik „működnek”. Szappanjai és tusfürdői olyan letisztult illatokból épül fel, mint a gránátalma, a rózsa, a pot-pourri vagy a frézia.

Perfumer H Ink soap

Perfumer H Ink bar szappan

Lyn Harris parfümőr sokak nagy kedvence, az Orr ugyanis olyan „ártatlan” illatokból alkotja meg a legzseniálisabb esszenciákat, mint a só, a széna, az uborka, a vetiver, a cédrusfa, a fekete bors vagy a rózsa. 

Forrás: Wallpaper Fotó: Getty Images