5 jel, amiből megtudhatod, hogy egy férfi örökké fog szeretni (x)

2023. október 02.
Szeretnéd tudni, hogy a párod igazán hozzád tartozik-e? Vajon ő az, akivel le fogod élni az életed? Vannak bizonyos jelek, amelyek segíthetnek kideríteni. Ezek a jelek nemcsak a romantikus gesztusokban vagy a szavakban mutatkoznak meg, hanem a mindennapi élet apró részleteiben is.
szerelem-jelei-parkapcsolat-lelek

Amikor 26 évesen megismerkedtem a férjemmel, rögtön éreztem, hogy ő az igazi. De még fiatal voltam, és nem sok tapasztalatom volt a szerelemről. Sokáig kerestem a jeleket, amelyekből megtudhattam volna, hogy valóban szeret-e engem. Idővel azonban rájöttem, hogy nem létezik egyetlen, biztos jel, amelyből meg lehetne állapítani, hogy egy férfi örökké fog-e szeretni. Ám vannak szerencsére dolgok, amelyek arra utalnak, hogy komolyan gondolja a kapcsolatot.

Tud és akar veled kommunikálni

Az egyik legfontosabb jel, hogy képes veled egészségesen kommunikálni, kifejezni a gondolatait és érzéseit. De nemcsak a mindennapi témákról, hanem például a szexről is! Jó jel, ha tudtok nyitottan és őszintén beszélni az együttlétekről, és meg tudjátok hallgatni egymás szükségleteit, illetve vágyait. A jó kommunikáció hozzájárulhat a kielégítő szexuális élethez, nem utolsósorban pedig ahhoz, hogy oda tudjatok figyelni az intim egészségetekre.

Támogat a céljaidban és álmaidban

Egy férfi, aki örökké fog szeretni, nem akar megváltoztatni téged, hanem elfogad olyannak, amilyen vagy. Nem féltékeny a sikereidre, hanem büszke rád, és segít abban, hogy elérhesd a kitűzött célokat. Nem akarja elvenni tőled az önállóságodat és a szabadságodat, hanem bátorít abban, hogy fejlődj és kiteljesedj.

Figyel rád és érdeklődik irántad

Egy férfi, aki örökké fog szeretni, nem vesz téged természetesnek, hanem értékeli a jelenlétedet. Nemcsak akkor beszél hozzád, amikor valamit akar tőled, hanem megkérdezi, hogy vagy és milyen napod volt. Odafigyel arra, hogy mit mondasz és mit érzel. Nemcsak hallgat, hanem meg is ért téged.

Türelmes és kedves veled

Egy olyan férfi, aki türelmes és kedves veled az ágyban, valószínűleg a mindennapokban is törődik a kényelmeddel és egészségeddel. Megértő veled, nem próbál rád erőltetni olyan dolgokat, amiket nem érzel kényelmesnek – legyen szó a mindennapokról, vagy akár a szexről. Figyelembe veszi, ha valami nem jó neked, fontos neki, hogy lelkileg és testileg is egészséges legyél.

Fontos számára a biztonságod

Egy férfi, aki örökké fog szeretni, nemcsak szavakkal fejezi ki az érzéseit, hanem tettekkel is. Odafigyel arra, hogy jól érezd magad vele és mellette. Megteszi azt is, amiért talán nem rajong annyira: az egészséged érdekében például óvszert is hajlandó húzni. Az óvszer használata nemcsak a nemi úton terjedő betegségek ellen jelent védelmet, segíthet megelőzni a bakteriális hüvelyfertőzéseket is. Ha a partnered odafigyel a biztonságodra és nem ágál az óvszer használata ellen, az azt mutatja, hogy valóban törődik a te jólléteddel is.

A hármas hatású Vitagyn C hüvelykrém segít a hüvelyflóra helyreállításában

vitagyn

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz/Fotó: Phytotec Hungária Bt.

Vitagyn C hüvelykrém bakteriális vaginózis megelőzésére és kiegészítő kezelésére szolgáló orvostechnikai eszköz. A hármas hatású hüvelykrém C-vitamin és tejsavtartalmának köszönhetően (1) helyreállítja a hüvely élettani pH-értékét, ezzel (2) gátolja a kórokozók szaporodását, a maltodextrin nevű összetevője (3) táplálja a szervezet saját Lactobacillus-flóráját, így segít a hüvelyflóra helyreállításában. A C-vitamin közismerten kiváló immunerősítő és antioxidáns. A Vitagyn C hüvelykrém a kezelőorvossal egyeztetve várandósság és szoptatás alatt is használható.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Fotó: Getty Images

Promóció